Парче от изолация на блок е паднало върху главата на

...
Парче от изолация на блок е паднало върху главата на
Коментари Харесай

Силен вятър: Парче от изолация на блок падна върху жена

Парче от изолираност на блок е паднало върху главата на жена, съобщи NOVA. Инцидентът е станал към обяд в столичния квартал "Люлин 3 ".

Жената е откарана в "Пирогов " с контузия на главата. От лечебното заведение оповестиха, че раната й ще бъде обработена и тя ще бъде освободена за домашно лекуване.

В събота в съвсем цялата страна е разгласен жълт код поради упования мощен южен вятър. Скоростта напразно тук-там ще е към 100 км/ч.

Предупреждение не е издадено единствено за областите Видин и Плевен. Най-силни ще са поривите напразно в област Кърджали, където е разгласен оранжев код.

Максималните температури ще са сред 13 и 18 градуса. Облачността ще е по-често забележителна, а в планините ще има и превалявания.

В София вятърът е с пориви до 20-24м/с

Има подадени сигнали в Столична община за паднали клони. Издадено е предизвестие към жителите да внимават от кое място минават, да се пазят от падащи предмети. Също по този начин се приканва да бъдат отстранени предмети от терасите, които могат да основат заплаха за преминаващите.

Около 14 ч. има сигнал за паднало дърво в региона на Софийската духовна семинария, което затруднява придвижването.

В нощта против неделя от северозапад ще прониква леден въздух. Температурите в Западна и Централна България ще са до 7-8 градуса, а в източните региони ще са сред 15 и 16 градуса.

Вижте подробна прогноза за времето в Sinoptik.bg.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР