Парадокс е, че правителството на Борисов последователно остоява икономическите и

...
Парадокс е, че правителството на Борисов последователно остоява икономическите и
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Яростта на Борисов срещу президента Радев е заради инициативата ”Трите морета”

Парадокс е, че държавното управление на Борисов поредно остоява икономическите и геостратегическите ползи на Русия. Радев е един от главните подръжници на самодейността ”Трите морета ”. Ето това е парадоксът. Яростта, с която Борисов приказва, на присъдружните му медии и на клакьорите в Народното събрание е поради опита да не се асоциират с един план, който е прозападен всъщност.
Това съобщи в предаването " Алтернативата " по ТВ 1 някогашният министър на защитата Бойко Ноев.

ДАНС е пробита. ДАНС е под въздействието на Борисов и работи директно или индиректно за съветските ползи в България. А в този момент са вкарани като бухалка против опозиционните медии. ДАНС най-вече да разкрият нещо, което е комфортно на Борисов, разяснява той решението на Борисов да разпореди на ДАНС да проверява дейното мероприятие, за което приказва президентът Радев.

Важното е, по какъв начин ще осъществяваме председателството на самодейността " Трите морета ". Той има значими политическите измерения. Отваря вратите там, където има стопански ползи. Това, което Радев предприе като самодейност да се включат Гърция и Кипър е доста значимо. Защото нефтените находища в Средиземноморието са доста значими.

Съединени американски щати нямат водеща роля за " Трите морета ". Интересите са на страните от Централна и Източна Европа, които желаят да преодолеят пропуснатото по време на Студената война. Съединени американски щати имат своите ползи, само че не това е водещото. При пораждане на " Трите морета " се говореше, че има някаква ревнивост. Брюксел обича да го питат. Но няма противречия с Европейски Съюз. Вижте какъв брой истерични са съветските медии и кръгове, когато приказват за " Трите морета ", по какъв начин охулват тази концепция и желаят България да се провали, сподели още Ноев.

Бойко Борисов има задължения с Путин за милионите които си желаят. Не всички от държавното управление са съгласни, само че те са послушковци, изясни реакциите на премиера той.

Ноев разяснява и новината, че войски и танкове на Съединени американски щати ще бъдат трансферирани от Германия в България: Не е решено, че войски на Съединени американски щати от Германия ще дойдат в България. Тръмп сподели, че ще понижи войските на Съединени американски щати в Германия. Отдавна се приказва, че тези сили би трябвало да приближат до нас в осъществяване чл.5 на НАТО. Когато има такова политическо решение, България не би трябвало да ка же " Не ". Нашите съдружници би трябвало да са по-близо до нас. България не може сама да противостои на заканите, които надвисват от ден на ден. За да се случи това, би трябвало да има политическа воля. За Борисов това е значим аршин - дано Борисов да предложения една американска бригада Германия в България, съобщи още някогашният боен министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР