Парадокс е българският парламент да бъде контролиран от чужди посолства,

...
Парадокс е българският парламент да бъде контролиран от чужди посолства,
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: В парламента се разразява голяма надпревара за любовта на „големия брат“

Парадокс е българският парламент да бъде следен от непознати посолства, споделя съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация
Настоящият 48-и парламент бележи края на концепцията, че парламентарната република може да взема решение проблеми, съобщи в ефира на  Искрен Веселинов – съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

Фрагментацията, опълчването, персоналната злоба и персоналното его победиха и сложиха най-висшата институция в страната в едно срамно състояние, съобщи още Веселинов във връзка избора на ръководител на Народно събрание.

Той е безапелационен, че би трябвало да има смяна на разпоредбите в страната. Трябва да има смяна в метода на действие на институциите, в случай че желаеме да изплуваме от дупката, в която сами сме се вкарали, изясни Веселинов.

Американската посланичка Херо Мустафа може би най-вече си разреши да се намесва във вътрешните работи на България. В Народното събрание се развихря огромна конкуренция за любовта на „ огромния брат “. Тече състезание кой да разгласи по-натегаческа декларация или предложение – било за оръжието за Украйна, било за външнополитически курс. Въобще всичко, с което може да се покаже, че са правилни почитатели на властващата демократична химера във Вашингтон. Интересно ми е след две седмици, когато демократите в Съединени американски щати изгубят, дали същите тези натегачи ще извърнат посоката, разяснява съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Според него тъжното в българската политика е, че се основават единствено планове, подвластни от с непознати фактори. И тук не става дума единствено за проамериканското лоби, което е най-голямо, а и за опита да се подмени патриотизмът с русофилство, както и отдавнашното наличие на туркофилска партия, счита той. Парадокс е българското Народно заседание да бъде следено на 70-80% от непознати посолства, съобщи Веселинов.

Задачата ни като патриоти е оттук насетне да стартираме диалог за бъдещето на България без обвързаности с непознати посолства, безапелационен е Искрен Веселинов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР