Парадът на победата на 9 май не може да се

...
Парадът на победата на 9 май не може да се
Коментари Харесай

Парад в Мариупол няма да има

Парадът на успеха на 9 май не може да се организира в Мариупол тази година, само че „ ще пристигна времето и ще има огромен празник “, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков.

По-рано първият заместник-ръководител на президентската администрация на Русия Сергей Кириенко сподели, че парадът на успеха и шествието на " Безсмъртния полк " на този ден на успеха в Донецк и Луганск към момента не могат да се проведат, само че това време ще пристигна скоро.

" Там сигурно ще има доста руснаци на 9 май. Но не знам за публична делегация. Вече беше казано, че тази година той не може да се организира по явни аргументи. Но ще пристигна време и ще има огромно празненство “, сподели Песков, отговаряйки на въпроса дали ще бъде изпратена съветска делегация за празнуване на Деня на успеха в Мариупол.

„ Не мога да кажа от страна на военните дали има някакви проекти, само че моят сътрудник (първи заместник-ръководител на президентската администрация Сергей) Кириенко беше там и той отговори на тези въпроси “, сподели Песков, разяснявайки опцията за осъществяване на церемониал на успеха в Мариупол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР