Папи Ханс и тъстът му Сергей Драгулев са в прекрасни

...
Папи Ханс и тъстът му Сергей Драгулев са в прекрасни
Коментари Харесай

Гаджето на Папи Ханс се разплака и развълнува в ефир след тези думи на баща й!

Папи Ханс и тъстът му Сергей Драгулев са в прелестни връзки. Това стана ясно в днешния епизод на предаването " Търси се " по bTV. Там основен воин бе актрисата Сара Драгулева, която е в сериозна връзка с артиста и стихотворец Константин Трендафилов. Сара призна, че е извънредно прочувствена и това си пролича, защото сълзите й не стопираха да текат по време на цялото предаване. Силно беше включването на баща й, който явно се кефи на Папи.

" Гордея се с всичките й достижения. Доста буйна беше, постоянно със лично мнение - боядисване на коси, пиърсинг, гримове, бокс. Все неща, които са нетипични за момиче на тази възраст. Имали сме своите сериозни моменти в връзките сред мен и нея, без значение че сме мощно свързани ", споделя татко й Сергей Драгулев.

" Ако приказваме за връзки, които е имала досега, до Коки, това са единствено две момчета съществени. Няма такова: " тати, запознай се, това е моят другар ". При всички положения в този момент е по-помъдряла, само че има още какво да се желае в тази тенденция. Връзката й с Коки сигурно я прави по-зряла. Тази обич й се отразява супер. Тя се усеща прелестно, а Коки е пич също, несъмнено. Има моменти, в които тя за него е муза, ентусиазъм за творчеството му. А при всички положения и той за нея във връзка с надзор на страстите, на препоръки, които може да й даде в отношението с хората. На 100% той е по-здраво стъпилият на земята. Отношенията им са на подобен стадий, че напълно обикновено е да им се случи това, да чакаме наследници ", сподели още бащата на актрисата.

Стана ясно, че когато тя е била на 20 години, родителите й се развеждат. Сега Сара е на 27. А ето какво сподели за нея й гаджето й Папи Ханс:

" Тя има тази невероятна дарба да те смъкна на земята. Да ти построи дом към себе си. Нейният максимален гений е това да бъде сродна душа. Когато се запознахме със Сара, аз знаех повече за нея какъв човек е, в сравнение с тя знаеше. Сякаш знам, че този човек ще бъде забележителен за моя живот. Аз бях безусловно сигурен, че би трябвало да го преследвам това. Не съм израствал в никакъв случай толкоз доста, колкото във връзката си със Сара. Друг човек съм, доста по-усъвършенствата версия на себе си. Тя ми оказа помощ да се сбогувам с момчешката си суетност. Все още се боря с това да овладея тъмната й страна ", разяснява Трендафилов в предаването.

" Усещала съм, че нуждая се аз да бъда по-стабилна. Аз най-често се пробвам да се овладея и да проведем диалог, с цел да решим нещата, когато имаме проблеми. Дори да не сме изчистили изцяло някакъв проблем, не си лягаме скарани. На идващия ден може да продължим да приказваме за това ", добави Сара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР