Пъпеш - това оранжево блаженство е пълно с калий, който

...
Пъпеш - това оранжево блаженство е пълно с калий, който
Коментари Харесай

Яжте тези храни срещу подут стомах!

Пъпеш - това оранжево самодоволство е цялостно с калий, който оказва помощ срещу отичане. Той е с ниско наличие на калории и високо наличие на вода, което е причина да се ядат повече пъпеши.

Пълнозърнест самун

Друга храна, потребна против отичане, е Зърнест самун. Всички знаят че белият самун не е за предпочитане. С него се подвига равнището на кръвната захар и откакто тя падне, вие още веднъж сте гладни. Стойте надалеч от белия самун. Противно на това пълнозърнестият самун е цялостен с фибри, които стабилизират равнищата на кръвната захар и по тази причина ви държат сити по дълго време.

Кафяв ориз

Любимият ми кафяв ориз съдържа комплекси от въглехидрати и е по-трудносмилаем, по тази причина ви държи дълго време да сте сити. Вместо бял ориз моят съвет е: гответе с кафяв ориз, това ще е от изгода за стомаха ви.

Овесена каша

 Овесена каша

Следваща потребна храна е овесената каша със своята загадка съставна част - фибри, които ви държат сити без отичане, тежест в стомаха и пуфтене. Пригответе си овесена каша, поръсете с канела, прибавете стафиди и яжте на воля здравословна храна.

Кисело мляко

Не по-малка е изгодата и от киселото мляко с пробиотик - положителните бактерии оказват помощ за здравето на червата, храносмилателният тракт работи без проблеми и по този начин няма да имате газове и отичане на стомаха.

Ябълки

Идва ред на един прелестен плод - ябълката! Знаете приказката Една ябълка дневно гони доктора от мен! Яжте не по една, а най-малко по три ябълки. Те са отлично лекарство за здрав корем. Дъвчете я добре или може да се настърже малко преди ястие.

 Краставици

Краставици

Следва краставицата. Този хрупкав зарзават има малко калории и е натурален диуретик, което демонстрира, че като хапвате от краставиците, те ще спомагат за изхвърлянето на нездравословните отрови от организма ви, в никакъв случай няма да имате издут корем, в случай че не са отглеждани с нитрати. За да ги отстраните, преди да консумирате, накиснете краставиците за 30 минути във вода.

Домати

 Домати

Доматите също са в потребните храни - богати са на калий, който обезврежда подуването на корема ви и убива неприятните болестотворните кафези.

Яйца

Яйцата от щастливи кокошки са потребни. Според последни проучвания 2 яйца дневно са задоволителни за здравето на организма.

Лимонова вода

И последната загадка съставна част е Вода с лимонен сок - звучи извънредно, само че работи без проблем. Хидратацията отстранява непотребния натрий в тялото ни, а лимонът успокоява храносмилателната система и по този начин няма отичане Спазвайте тези правила и бъдете здрави!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР