ПАОКпобеди с 3:2 като гост финландскияХИКв първи мач за двата

...
ПАОКпобеди с 3:2 като гост финландскияХИКв първи мач за двата
Коментари Харесай

Кресненецът К. Десподов се развихри във Финландия с гол и асистенция за обрат срещу ХИК Хелзинки

ПАОКпобеди с 3:2 като посетител финландскияХИКв първи мач за двата тима в група " G " от Лигата на конференциите. В воин за гърците се трансформира българският националКирил Десподов, който означи първия си гол за новия си отбор, като също така се регистрира и с дебютна асистенция Първото полувреме бе равностойно, само че финландците първи нанесоха своя удар.

В 36-ата минута Лукас Лингман центрира добре от корнер и откри Хасан Банде, който с глава откри резултата - 1:0 за ХИК. Именно Кирил Десподов имаше късмет бързо да възвърне равенството, само че шутът му в 40-ата минута бе неакуратен. Втората част стартира с пропуски и за двата тима. Първо в 48-ата минутаТеохарис Цингарасслед корнер насочи рисков удар с глава, само че нацели левия непряк дирек наХИК. Минута по-късноЩефан ШваботПАОКсъщо имаше добра опция, само че ударът му бе избавен от вратаря на финландците, съобщи sportal.bg.s

В 51-вата минута пъкБоян Радуловичот домакините също удари греда и пропусна да усили задатъка наХИК. Така се стигна до 55-ата минута, когатоКирил Десподовцентрира от директен свободен удар иКонстантинос Кулиеракиссе извиси, с цел да изравни с глава - 1:1. В идващите минути последва относително равностойна игра.

И по този начин пристигна 81-вата минута, когатоКирил Десподовполучи добър пас и насочи удар, като благодарение на гредата откри мрежата наХИК- 1:2 заПАОКи дебютен гол за българския национал за новия му тим. Финландците пробваха напън, само че безуспешно, като всичко завърши в даденото от съдията продължение, когато резерватаБрендъностана очи в очи с вратаря наХИКи подпечата успеха заПАОКс попадение за 3:1. ХИК въпреки всичко съумя да върне едно попадение в последните секунди на мача чрезБоян Радулович, който осъществя от дузпа, само че за повече нямаше време.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР