ПАОК завърши 2:2 с Абърдийн на Тумба в мач от

...
ПАОК завърши 2:2 с Абърдийн на Тумба в мач от
Коментари Харесай

Десподов с нов силен мач, ПАОК продължава напред в Лигата на конференциите

ПАОК приключи 2:2 с Абърдийн на " Тумба " в мач от група " G " на Лигата на конференциите. Капитанът на националния ни тим Кирил Десподов изигра нов мощен мач за гръцкия гранд и се регистрира с асистенция. Той стартира титуляр и остана на терена до 82-ата минута.


С точката ПАОК си подсигурява присъединяване в Европа и през пролетта, като само не е ясно дали ще играе на осминафиналите в шампионата, или в плейофите. Десподов и компания имат 10 точки и са на първото място, а втори е Айнтрахт (Франкфурт) (с 9 т.), който победи ХИК Хелзинки с 1:0 като посетител.

Двата отбора са недостижими от шотландците и финландците, които отпадат след груповата фаза. Айнтрахт и ПАОК се срещат във Франкфурт на 30 ноември от 22:00 часа, като този мач ще е основен за първото място в крайното класиране.

В 14-ата минута Абърдийн поведе на ПАОК, откакто Ники Девлин пусна извеждащ пас към Дук, който навлезе в наказателното поле и с удар в долния десен ъгъл се разписа за 0:1. Радостта на шотландците продължи единствено девет минути, откакто в 23-ата гърците изравниха. Десподов подаде на Тайсон на границата на наказателното поле, а бразилецът означи с мощен удар в долния десен ъгъл - 1:1.

В 67-ата минута Мбвана Самата се разписа с глава и даде задатък на ПАОК - 2:1. Само три минути по-късно Абърдийн вкара изравнителен гол, откакто Джейми Макграт извърши по земя директен свободен удар, насочвайи топката към десния ъгъл и оформяйки крайното 2:2.

Всички резултати:

Група А:

Олимпия Любляна – Клаксвик 2:0

Слован Братислава - Лил 1:1

Група В:

Брейдаблик - Гент 2:2

Зоря Луганск - Макаби Тел Авив 1:3

Група С:

Астана - Балкани 0:0

Виктория Пилзен - Динамо Загреб 1:0

Група D:

Бешикташ - Бодьо/Глимт 1:2

Брюж - Лугано 2:0

Група Е:

Легия Варшава - Жрински Мостар 2:0

Астън Вила - АЗ Алкмаар 2:1

Група F:

Чукарички – Фиорентина 0:1

Ференцварош - Генк 1:1

Група G:

ХИК Хелзинки – Айнтрахт Франкфурт 0:1

ПАОК Солун - Абърдийн 2:2

Група Н:

Нордселанд - Спартак Търнава 1:1

Лудогорец - Фенербахче 2:0. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР