ПАОК с българския нападател Кирил Десподов в състава си бяха

...
ПАОК с българския нападател Кирил Десподов в състава си бяха
Коментари Харесай

Кирил Десподов изработи второто попадение за ПАОК при рутинна победа над девет от Пансерайкос

ПАОК с българския нападател Кирил Десподов в състава си бяха извънредно спестовни при гостуването на съседите от Пансерайкос и завоюваха с 2:0 в среща от 25-ия кръг на гръцката Суперлига.

ПАОК държеше топката повече преди края на частта, само че стигна до преднина във 2-ата минута на добавеното време на първата част. При подаване отляво на наказателното поле Диамантис се опита да отбрани топката, вкарвайки тялото си, само че Константелиас излезе пред него и на метри пред вратата вкара за 1:0.

Вторият гол падна в добавеното време на срещата, като в него беше забъркан Десподов. Българинът получи подаване от Рафа Соарес, направи придвижване, а от бранителя на домакините Ставрос Петавракис топката влезе в мрежата.

Десподов игра цялостни 90 минути и имаше четири благоприятни условия, от които две доста положителни. Домакините пък приключиха мача с 9 индивида, откакто през второто полувреме червени картони получиха Макси Морейра в 69-ата след два жълти и Панайотис Делиянидис в 83-ата поради фаул против бразилеца Тайсон.

Гостите с днешния триумф събират 57 точки, като се подреждат на 2-о място, единствено на 1 от водача АЕК, по-рано победил с 4:2 Янина. Пансерайкос е 10-и с 24.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР