ПАОК на Кирил Десподов бе отстранен от Брюж в четвъртфиналите

...
ПАОК на Кирил Десподов бе отстранен от Брюж в четвъртфиналите
Коментари Харесай

ПАОК на Кирил Десподов се сбогува с европейската си мечта

ПАОК на Кирил Десподов бе отхвърлен от Брюж в четвъртфиналите на Лигата на конференциите, след успеха на белгийците на стадион " Тумба " с 2:0 и общ резултат 3:0. Капитанът на българския народен тим стартира като титуляр за своя тим и бе виновен за по-опасните положения към вратата на Брюж, само че бе заменен в 71-та минута.



Бившият футболист на Барселона Феран Жутгла бе открит с ниското центриране на Кириани Сабе и откри резултата в 33-та минута.

Малко преди края на първото полувреме, испанецът удвои резултата, само че в началото бе отсъдена засада на Михал Скораш при построяването на офанзивата. След инспекцията на ВАР, голът бе зачетен.



Кирил Десподов можеше да върне интригата в дуела в 51-та минута, откакто бе открит от резервата Тайсън, само че изстрелът на българина профуча над вратата, защитавана от Нордин Якерс.

В 60-та минута още веднъж Десподов бе забъркан, като този път бе фаулиран от Едер Баланта в наказателното поле на гостите. Дузпата бе отсъдена в началото, само че след това бе анулирана след интервенция на ВАР, защото българинът е бил в състояние на засада при извеждащото подаване.

Брюж ще се срещне с Фиорентина в полуфиналите на Лигата на конференциите.

За ПАОК остава борбата в Шампионската група на Гръцката супер лига, където се намира на третото място, на две точки зад първия АЕК, само че и с мач по-малко. " Черно-белите " ще гостуват на Олимпиакос на 21 април.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР