Панов бил забелязан да обядва в тузарския ресторант Рай на

...
Панов бил забелязан да обядва в тузарския ресторант Рай на
Коментари Харесай

Лозан Панов ваканцува като принц! Скандалният съдия засечен в тузарски ресторант на най-скъпия гръцки остров

Панов бил видян да обядва в тузарския ресторант " Рай " на пясъчната линия на плажа " Елия Бийч " в компанията на дама на междинна възраст, която не е била разпозната от българите, само че най-вероятно е брачната половинка му Елисавета Ганева. Щом чул българска тирада да оглася изискания морски ресторант на брега на Егейско море, Панов побързал да извика сметката и да се изнесе с придружителката си, Маститият арбитър бил облечен като съветски олигарх - с бели сандали, панталони, ленена риза и с очила със златна рамка.

Остров Миконос, в миналото желана дестинация за гейовете от целия свят, напоследък си завоюва репутацията на най-скъпото място за отдих в Европа, изпреваркайки по скъпотия даже Сен Тропе, Сардиния, и Монте Карло.


Някои от най-търсените гръцки ваканционни парцели са на остров Миконос

Средната цена на нощувката в тамошните 5-звездни хотели е 1500 евро. Обяд или вечеря на острова за двама излиза над 400 евро. Главозамайващата цифромания обаче наподобява, че не е проблем за Панов, който има репутацията на най-богатия арбитър в България.

Не е известно какъв брой дни Лозан Панов е прекарал на Миконос, само че почивката му там е излязла най-малко 10 000 евро, пресмятат осведомени с тамошните стандарти.

Председателят на Върховен касационен съд е измежду магистратите с най-мнгоо пътувания и чести отпуски, демонстрира информация от Висш съдебен съвет. Само тази година Панов пропусна няколко съвещания на Висш съдебен съвет поради командировки и частни визити в Америка, Австрия и Германия. Той излезе заплатен отпуск и в края на юни, малко откакто сътвори неуместен сюжет, че някой желал да го убие, разхлабвайки болтовете на гумите на служебния му " Мерцедес ".

По традиция Лозан Панов кара целия месец във Варна, където разполага с луксозна вила. Пределите на родното Черноморие обаче са тесни за богатия като Крез арбитър, защото той постоянно отскача за по няколко дни до Гърция или друга дестинация. Панов почивал и няколко дни в Хърватска, където цените също са непостижими за редовия българин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР