Панорама на средното и професионално образование в Русе се открива

...
Панорама на средното и професионално образование в Русе се открива
Коментари Харесай

Образователно изложение в Русе помага на ученици в професионалния им избор

Панорама на междинното и професионално обучение в Русе се открива на 12 юни от 17 часа на пл. „ Свобода “ в алеята пред хотел „ Дунав Плаза “, в която ще вземат участие 16 междинни учебни заведения, профилирани и професионални гимназии.
Премиерно обичайното ревю ще бъде навън, с щандове, обособени в шатри с опция за по-мащабно показване на учебно-образователния развой, извънкласните действия и цялостния образ на учебните заведения. Ученици и  родители ще се срещнат с опциите на учебното заведение и вероятностите за образование с разнообразни профили, насоки и кариерно развиване. Същите ще имат опция за среща с бъдещи работодатели, които са институционално ангажирани с дуалното обучение или обичайно поддържат връзка с образователните заведения, подготвящи фрагменти, нужни за съответна сфера в локалната стопанска система.
Панорамата на междинното и професионално обучение в Русе ще продължи до 14 юни в това число, с време за визити от 11 до 18:30 часа . Ревю на екстравагантна сбирка дрехи, дело на ученици на Професионалната гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова “, ще бъде част от програмата при откриването, а през идващите два дни участниците плануват още завладяващи презентации и ексцентрично показване на образователни и професионални благоприятни условия за бъдещите средношколци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР