Панелът на вратата, който излетя от самолет Boeing 737 MAX

...
Панелът на вратата, който излетя от самолет Boeing 737 MAX
Коментари Харесай

Ключови болтове изглежда липсват от вратата на самолета Boeing на Alaska Airlines, която излетя във въздуха: доклад

Панелът на вратата, който излетя от аероплан Boeing 737 MAX 9 по време на полет на 5 януари, наподобява липсваше четири основни болтове, съгласно първичен отчет на ръб по сигурност на Съединени американски щати, проверяващ случая.

„ Разследването продължава, с цел да се дефинира какви индустриални документи са били употребявани за разрешаване на отварянето и затварянето “ на тапата по време на преработката на нита “, се споделя в отчета.

Досега NTSB не сподели какво е предизвикало панела да откъсне аероплан на Alaska Airlines, до момента в който самолетът се изкачваше на 16 000 фута след политане от Портланд, Орегон.

Инцидентът се трансформира в пълномащабна рецесия на сигурността и репутацията на Boeing, която ще забави производството на самолети и рискува да отстъпи спомагателен пазарен дял на противника Airbus (AIR.PA), отваря нов раздел.

Фотодоказателство, оповестено във вторник, демонстрира, че липсват болтове от тапата на вратата, която е била отстранена, с цел да се поправят нитове, които са били повр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР