Пандемията удари и фризьорския занаят. Много от собствениците на салони

...
Пандемията удари и фризьорския занаят. Много от собствениците на салони
Коментари Харесай

Шах. Фризьори стрижат по домовете, за да не фалират

Пандемията удари и фризьорския поминък. Много от притежателите на салони са се опулили от сметките за ток през последните месеци, а последната напряко им е спряла дъха.

Пред " Марица " представители на специалността разясниха, че имат постоянни клиенти, които се поддържат, като това включва боядисване, подкастряне, подхванване и куп други неща, само че тези клинти не могат да устоят салона. Това кара фризьорите да подхващат нова тактичност, с цел да не банкрутират и да останат без издръжка - услуги по домовете.

Идването на крайници оскъпява услугата, само че не фрапантно, а и множеството клиенти, които желаят да се контят всяка седмица, са заможни, споделят фризьори.

  " Всеки ден имам поръчки и обикалям по адреси от заран до вечер. Хората ги е боязън, разбираемо, а и се възползват от удобството. Определено не ги смущава, че цената е да вземем за пример с 2 лева от горната страна.

Вече толкоз привикнах, че забравих какво е в салона ", разяснява фризьорката Снежа, която има десетки клиенти в града под тепетата. Тя приема и подстрижки по околните села, само че с по-ранна поръчка. 

" Ако ги няма тези клиенти, умирам. Просто умирам права. Пандемията ми постави примката на врата. От месец на месец ставаше все по-лошо. И в този момент към този момент е сериозно. Ще работя колкото мога и ще се надявам да устоя до момента в който нещата се трансформират към по-добро ", сподели още Снежа. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР