Пандемията се отрази на всички ни по един или друг

...
Пандемията се отрази на всички ни по един или друг
Коментари Харесай

Уил Смит с нетипична за него снимка и откровение: "Аз съм в най-лошата форма в живота си"

Пандемията се отрази на всички ни по един или различен метод. За някои от нас беше с липса на работа, за други с тотално неявяване на... физическа интензивност и придвижване. Е, звездите са също хора и международната пандемия им се отрази и на тях. Уил Смит потвърди, че даже богатите и известните могат да не са в добра форма и всичко това се дължи на... домашната изолираност в последната година.

Виж още:

" Аз съм в най-лошата форма в живота си ", призна артистът и сподели в Instagram биреното си коремче. Звездата е сниман по боксерки в градината си и бе доста прям с почитателите си, като написа, че последните месеци се е отпуснал доста. Актьорът обаче е решен да си върне остарялата форма, като въпреки всичко акцентира, че не се срами от тялото си сега, а е стимулиран да го промени. 

" Обичам това тяло, само че желая да се усещам по-добре ", показа Уил. Холивудската звезда счита да спре всички сладкиши и тестени храни, както и всевъзможни други солени изкушения, които поглъщал безсистемно по време на пандемията. Той ще държи в течение почитателите си, като ще демонстрира всичко, което прави, с цел да си върне формата. Той ще направи нова поредност в YouTube, която ще се състои от шест епизода, в които ще разкрива упражненията и диетата си.

Виж още:

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/willsmith/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР