Пандемията промени начина, по който хората работят, живеят и общуват,

...
Пандемията промени начина, по който хората работят, живеят и общуват,
Коментари Харесай

5 професии, които не съществуваха преди 5 години

Пандемията промени метода, по който хората работят, живеят и поддържат връзка, до момента в който онлайн връзките процъфтяват. В някои случаи това е довело и до основаването на нови работни места.
Прочетете още
Работата, обвързвана с COVID-19, сигурно е развиване от последните две години, само че защото живеем живота си от ден на ден онлайн, доста от специалностите, които се появиха, са резултат от тази наклонност.

Вижте кои 5 специалности не съществуваха преди 5 години:

Служител за тестване за Коронавирус

Работата на чиновник за тестване за COVID-19 на снимачната площадка на филм да вземем за пример включва правене на тест на всеки човек, на всеки три дни за COVID-19, премерване на температурата и използване на условията за обществено разграничаване.
Може би не е изненадващо, че тази работа може да не съществува дълго. Мерките свързани с пандемията неотдавна бяха смекчени. Не са безусловно нужни чиновници за тестване за Коронавирус и множеството продукции не заплащат за тях, в случай че не се постанова.

Онлайн фитнес инструктор

През 2020 година фитнес промишлеността се насочи към виртуалните треньори и класове, а световният пазар на виртуален фитнес се чака да нарасне с няколко милиарда $ годишно. Въпреки че рестриктивните мерки значително са отстранени, инструкторите виждат опция за по-нататъшни нововъведения във виртуалния фитнес, като тренировките с добавена действителност да вземем за пример.

Съветник по активи в криптовалута

Размерът на световния пазар за ръководство на активи в криптовалута беше оценен на 0,67 милиарда $ през 2020 година и се чака да доближи 9,36 милиарда $ до 2030 година Но той идва с големи опасности.

„ Както всяка разрастваща се технология, ще отнеме време, с цел да бъде възприета от множеството хора “, споделят съветниците по активи в Съединени американски щати. „ Със сигурност виждаме доста позитивни страни, свързани с него, само че несъмнено би трябвало да има някои промени – крипто се развива толкоз бързо, а законодателството се бори да се оправи. "

Регулаторната рамка и стандартите ще оказват помощ за построяването на доверие в това пространство, с цел да успокоят неустойчивостта и да оказват помощ против противозаконната активност.

Маркетинг инфуенсъри

Маркетингът от авторитетни лица в обществените медии е огромен бизнес, който се чака да коства към 16,4 милиарда $ до края на тази година, удвоявайки се от 2019 година насам. Въпреки че е сносно развито в последно време, бизнес стратегиите не преподават този вид маркетинг.

Ето за какво учебното заведение по мениджмънт Kellogg, започва просветителна стратегия за маркетинг инфлуенсъри. Тъй като кандидатурите за постоянни маркетинг стратегии понижават, предлагането на тази опция на обичайните стратегии може да бъде остроумен ход за колежите и университетите.

Виртуален ветеринарен доктор

Точно както хуманната медицина от ден на ден минава към виртуални визити, по този начин и ветеринарната медицина. До 80% от ветеринарните лекари под 40 години са дами и те от ден на ден желаят да имат еластичен график и да работят съгласно личните си условия. Освен това има голям дефицит на ветеринарни лекари в градовете, което води до дълго очакване. Това е нещо, с което виртуалната медицина може да помогне.

Голяма част от работата на ветеринаря е приемането на в действителност подробна информация, която може елементарно да се направи посредством видео диалог. Също по този начин по този метод може да се види животното умерено и вкъщи, а не да е задъхано и нервно в кабинета на ветеринаря.

Виртуалната медицина обаче в никакъв случай няма да размени действителните грижи. Винаги ще бъде допълнение към персоналните грижи, тъй като телемедицината не може да направи интервенция, не може да вземе кръв – всички тези неща, които изискват ръце. Но може да облекчи бремето както за ветеринарите, по този начин и за пациентите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР