Пандемията от коронавирус промени почти всичко. Индустрията за възрастни не

...
Пандемията от коронавирус промени почти всичко. Индустрията за възрастни не
Коментари Харесай

Пандемията от коронавирус промени изцяло порно индустрията

 Пандемията от ковид промени съвсем всичко. Индустрията за възрастни не прави изключение. Както Холивуд се мъчи да върне снимачния развой на площадката при съблюдаване на строги ограничения, отдалеченост и по-малко хора пред и зад камера, по този начин и порно бизнесът се бори със същото. Но и с малко по-специфични проблеми.

През предходната седмица огромните студиа в Съединени американски щати малко по малко започнаха още веднъж да работят, въпреки че нещата за тях са малко по-различни, в сравнение с преди.

Така например Falcon Entertainment – една от най-голeмите компании за гей порно в света – се върна към снимачния развой след тримесечна пауза, макар че случаите на COVID-19 в Калифорния в последно време още веднъж порастват, споделя webcafe.

Това се случи, откакто " синдикатът “ на промишлеността, Free Speech Coalition (FSC), подвигна звук и съумя да издейства от локалните управляващи да вдигнат възбраната за фотоси.

По думите на техния представител Майк Стабайл пред Rolling Stone, организацията не има вяра, че към момента е безвредно да се снима, по тази причина предизвиква актьорите да отхвърлят задължения в случай че това е допустимо. Според него повдигането на възбраните е стимулирано най-много от напъните финансовите последици за промишлеността да бъдат допустимо минимум.

" Знаем, че за доста самостоятелни и дребни компании това е въпрос на оцеляване “, споделя той. " Нашият проект от самото начало беше да дадем насоки за методите за понижаване на риска, като в същото време изяснихме, че той не може да бъде изцяло отстранен. “

Списъкът с насоки включва носенето на маски, което е наложително за екипа зад камера, само че не и за изпълнителите, защото тяхната успеваемост би била оскъдна, поради останалите контакти сред актьорите.

Изпълнителите и екипът също по този начин ще би трябвало да си показват проби за COVID-19, направени 24 часа преди снимачния ден, а за разлика от тези за венерически заболявания, тестването за ковид значително ще бъде поето като разход от продуцентските компании.

Falcon също по този начин не разрешава на актьорите да употребяват услуги като Uber, а също по този начин поема разноските по нощувка в хотел, до момента в който те чакат резултатите от теста да излязат. От компанията даже наблюдават обществените мрежи на своите реализатори, с цел да се уверят, че не са отишли някъде на ваучър и съблюдават ограниченията.

Една от главните разлики по време на фотосите е, че участващите – и пред, и зад камера – би трябвало да бъдат сведени до най-малко. Това на процедура значи, че груповият секс за момента е неразрешена територия.

" Ще се придържаме главно към секс подиуми с двама сътрудници споделя Райън Кеш, основен продуцент в Brazzers, които към този момент не снимат и даже не възнамеряват да възобновят работа скоро.

Патрик, шеф на стрийминг платформата за възрастни AdultTime (чието фамилно име той пази в тайна) споделя, че компанията е въвела краткотраен мораториум върху " четворки, оргии и суингъри, които сменят доста сътрудници “.

Някои типове полови актове също ще бъдат изключени краткотрайно от фотосите, изключително тези, които включват изобилен продан на телесни течности, като да вземем за пример храчене, уриниране или скуърт. Целувките също се оказват много рискови, по тази причина някои компании предлагат те да бъдат изключени от сюжета, както и позициите, които имат пряк контакт лице-в-лице.

Има обаче и скептици, които имат вяра, че рестриктивните мерки са изцяло непотребни.

" Със сигурност съм на мнение, че в случай че вътре във вас има пенис, рискът е не по-малък от този при целуване “, споделя актрисата Кейси Калвърт.

Точно поради това много от изпълнителите се двоумят дали да се върнат пред камера. Част от тях са се обърнали към персонализирани обществени платформи като OnlyFans, с цел да печелят пари, по тази причина не виждат мотив да рискуват със фотоси онлайн.

Това основава и непредвидени проблеми при кастингите за артисти. Така да вземем за пример се оказва мъчно " да намериш MILF-ове “, както споделя Калвърт, която също по този начин режисира.

И все пак казусът с тестването си остава най-сериозен – екипите са принудени да ги вършат в частни лаборатории (за по 35 долара), а резултатите от време на време закъсняват и се постанова фотосите да бъдат отсрочени.

Някои артисти също по този начин се притесняват, че техни сътрудници биха фалшифицирали резултатите, което ги кара в допълнение да отхвърлят работа.

Оказва се, че тези терзания не са безпочвени – на 14 юли FSC направиха изказване, в което потвърдиха информацията, че има " най-малко дузина “ позитивни проби за COVID-19 сред реализатори и снимачни екипи, които са се тествали в частни лаборатории, само че резултатите им не са били регистрирани. Ето за какво от организацията поучават промишлеността да изчака още малко.

Въпреки това обаче фирмите на Патрик и Falcon не възнамеряват да стопират още веднъж активността си. Те обаче споделят, че са подготвени да се съобразят, в случай че обстановката излезе отвън надзор.

И въпреки всичко е разбираемо даже за хората в сектора да се усещат притиснати от събитията, поради които са останали без работа три или четири месеца. Както на всички места другаде, и тук това основава среда за допустима употреба – продуцентските къщи могат да затворят очи за някои неуместни ограничения, до момента в който актьорите се съгласяват да рискуват, с цел да вземат заплата.

Дори Калвърт, едно от водещите имена в сектора, усеща този напън. " Чувствам, че в случай че не работя, някой различен ще го направи “, споделя тя в умозаключение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР