Пандемията от коронавирус из Европа наложи нова корекция в програмата

...
Пандемията от коронавирус из Европа наложи нова корекция в програмата
Коментари Харесай

COVID-19 промени програмата на ЦСКА - армейците срещат руски гранд вместо Щурм Грац

Пандемията от ковид из Европа наложи нова промяна в програмата за контролите на ЦСКА. Стана ясно, че плануванаъа инспекция с Щурм Грац на 28-ми януари няма да се състои, защото австрийците са отменили лагера си в Турция, пишат от клуба.

Ръководството на " алените " обаче незабавно реагира и съумя да контракти за същата дата другарска среща с Динамо Москва, който през сегашния сезон е измежду главните кандидати за купата в съветския шампионат. Ако не зародят някакви форсмажорни условия около ковид, мачът ще се изиграе от 17:00 чaса локално време на терена на комплекс „ Regnum” в Белек.

На този стадий останалите спаринги в Турция остават непроменени – на 21 януари с полския Стал Миелец (от 16:00 часа локално време в комплекс “Gold City” в Алания), на 25-ти с австрийския Хартберг (17:30 часа локално време в комплекс “Arcadia Center” в Белек), както и два мача на 31-ви януари - сутринта с казахстанския Шахтьор Караганди в 11:30 часа на терена на хотел “Titanic” в Белек и от 17:30 часа със северомакендонския Академия Пандев на един от терените на Susesi Football Center.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР