Пандемията от COVID-19, под чиито знак преминаха последните месеци, не

...
Пандемията от COVID-19, под чиито знак преминаха последните месеци, не
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм в тайна битка с коронавируса

Пандемията от COVID-19, под чиито знак минаха последните месеци, не подмина и редица известни персони. Докато някои избраха да приказват искрено за срещата и борбата с ковид, други избраха да ги запазят в загадка.

А последните съмнения падат върху семейство Бекъм . Те прекараха месеци наред в самоизолация в имението си в Котсуолд, само че преди този момент пътуваха до Съединени американски щати, а в следствие обиколиха и обичаните си летни дестинации в Европа.

Според информация с английски медии, Дейвид и Виктория Бекъм са се заразили с ковид на празненството в Лос Анджелис по случай основаването на тима Интер Маями от някогашния футболист още през март.

на Мар 8, 2020 в 7:09 PDT

Освен тях, още няколко индивида от екипа им са хванали болестта. Първите си признаци съпрузите получили след завръщането си на Острова и са се сложили под карантина в фамилното имение, предава The Sun.
 Ромео Бекъм, Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и колажите за рождения ден
Всички обичат... Ромео Бекъм

Любимецът на фамилията

По повеля на Виктория, която освен е била болна, само че и съществено обезпокоена за всички към себе си, всички членове на семейство Бекъм са били под доброволна смаоизолация в границите на две седмици и са минали проби. Дейвид и брачната половинка му също са изчакали да се убедят, че са изцяло здрави, преди още веднъж да се съберат с децата си и да тръгнат да обикалят из Италия и Гърция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР