Пандемията може и да е засегнала целия контингент на попфолка,

...
Пандемията може и да е засегнала целия контингент на попфолка,
Коментари Харесай

Преслава шокира с пръскане на пари въпреки пандемията, купув...

Пандемията може и да е засегнала целия контингент на попфолка, само че не просто не се е отразил на звездата Преслава, а като че ли я провокира да показва от ден на ден разкош и да обикаля света.

Напоследък певицата не стопира да се щрака от разнообразни екзотични кътчета без да се тормози от новата настъпваща вълна от ковид. Поп фолк дивата откри летния сезон още през февруари, а това, което планува да направи, провокира вълна от мнения.

Въпреки че пандемията докара доста бизнеси до рецесия, в това число и поп фолк жанра, изпълнителката, която има 4 жилището, е решила да продължи да ги усилва, този път в интерес на дребната си дъщеричка Паола. За Преслава явно рецесия няма.

Още преди да отпътува за безоблачен Дубай, Преслава е ходила на оглед в затворен комплекс, където възнамерява да си вземе следващото жилище в София, който да запише на името на щерка си. Цената от близо 2000 евро на квадрат пък, въобще не я смутила, написа " Уикенд ".

Всъщност Преслава от години влага всеки извоюван лев в недвижимо имущество - към този момент има два жилището в столицата, един в центъра на Пловдив и първокласен апартамент в Слънчев бряг, където обитава през лятото. Певицата е броила 320 бона за морския си дом, в който нееднократно е признавала, че се усеща прелестно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР