Панамският защитник Хосе Кордоба, привлечен от Етър в Левски, игра

...
Панамският защитник Хосе Кордоба, привлечен от Етър в Левски, игра
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА искат служебна победа с 5:0 срещу Левски

Панамският бранител Хосе Кордоба, притеглен от Етър в Левски, игра във безконечното дерби, извоювано от ЦСКА с 2:1. Бранителят се появи на терена в последните минути на дуела, състоял се на 26 септември, написа БЛИЦ.

Кордоба не игра за Левски против Лудогорец (2:4) нощес, дори и в групата не беше. След мача от „ Герена “ оповестиха, че панамецът изнемощял от разширения състав поради проблеми с документите.

„ За Хосе Кордоба нищо не мога да ви обясня. Съжалявам, че не беше в групата, само че за повода би трябвало да питате БФС и нашата администрация. Вчера ми споделиха, че са му спрени спортните права и няма да може да играе. За мен също бе изненада. Все отново това е футболист, който взехме още преди месец “, разяснява треньорът на „ сините “ Станимир Стоилов.

Всичко това накара алена България да изригне и да зададе въпроса: Как по този начин Кордоба влиза в игра против ЦСКА, а за дуела с Лудогорец са му спрени правата. Това не значи ли, че е играл нередовно във безконечното дерби?

„ Че ги бихме с 2:1 левскарите, бихме ги, само че освен това състояние би трябвало ни присъдят служебна победа с 5:0 и да лишават три точки на „ сините “, разясняват разпалено почитатели на ЦСКА.

Очаква се по-късно през днешния ден от БФС да дадат уточнения случая с панамския футболист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР