Панагюрският музикален талант Християн Балев бе поканен за интервю от

...
Панагюрският музикален талант Християн Балев бе поканен за интервю от
Коментари Харесай

8-годишен панагюрски музикант стана любимец на публиката

Панагюрският музикален гений Християн Балев бе поканен за изявление от уредниците на фестивала E-Fest. Интервюто се състоя онлайн в петък, 14 януари. Причина за покана на дребния музикант за това изявление е успеха му в последното издание на фестивала, където той завоюва купата „ Любимец на публиката “. С над 5500 гледания във фейсбук страницата на фестивала и с над 1400 лайкове авторският план „ Велосипед “ завоюва сърцата на публиката, а Хриси стана нейн любим.

Фестивалът е с конкурсен темперамент, организира се онлайн и дава опция за изява на надарени артисти и танцьори от разнообразни музикални и танцови стилове.

Успешният план „ Велосипед “, който през последните месеци завоюва няколко златни наградата донесе известност на Християн освен в България, само че и в Европа. Нашият гений към този момент има предложение песента да бъде издадена и на британски език.

Припомняме, че видеото бе осъществено в края на септември. Музиката и аранжиментът на песента са на Светослав Лобошки, а закачливия текст написа поетесата Христина Димова. Тонрежисурата и студийната реализация са на Ефтим Чакъров и Studio RE.

Режисьор на продукцията е панагюрският художник и фотограф доктор Николай Радулов. Кадрите за клипа са снимани в Панагюрище.

Музикален възпитател на Християн е Нона Немигенчева.

*Източник - " "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР