ПАМПА, Тексас (AP) — Топ мениджърът за извънредни ситуации на

...
ПАМПА, Тексас (AP) — Топ мениджърът за извънредни ситуации на
Коментари Харесай

Ръководителят на управлението за извънредни ситуации в Тексас смята, че щатът се нуждае от собствени противопожарни самолети

ПАМПА, Тексас (AP) — Топ мениджърът за изключителни обстановки на Тексас сподели на панел от законодатели, че щатът би трябвало да сътвори собствен личен отдел за противопожарни самолети след поредност от горски пожари, в това число най-големият в историята на щата, изпепели района Panhandle тази година.

Но локалните притежатели на земя, натоварени да оказват помощ на Законодателната власт да проверява пожарите, които са виновни за минимум два смъртни случая и изгориха над 1 милион акра повдигна подозрение по време на среща във вторник в Пампа по отношение на способността на страната да се оправи с сходни произшествия.

„ Ние не направляваме личната си орис и аз желая да управлявам ориста си “, Ним Кид, началник на Тексас Отделът за ръководство на изключителни обстановки, сподели пред навалица от повече от 100 души в MK Brown Heritage Room.

Пампа, град с към 16 000 поданици в окръг Грей, на към час североизточно от Амарило, е по-близо до Оклахома, в сравнение с до Тексас Капитолия. Законодателите взеха решение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР