Пълнометражният игрален римейк на Аладин“ на компанията Дисни“ е сред

...
Пълнометражният игрален римейк на Аладин“ на компанията Дисни“ е сред
Коментари Харесай

Игралният филм Аладин на Дисни се оказа добра новина за Близкия изток

Пълнометражният игрален римейк на „ Аладин “ на компанията „ Дисни “ е измежду последните допълнения в приноса на Йордания към интернационалната кино промишленост.
Филмът, чиято международна премиера беше през май, е отчасти сниман в пустинята Вади Рум в кралството. Мястото е по-рано е служило като декор за филми като „ Междузвездни войни “ (2016), „ Марсианецът “ (2015), „ Трансформърс “ (2009) и класиката „ Лоурънс Арабски “ (1962).
" Аладин ", основан взаимно с Кралската кино комисия на Йордания, е основал 150 работни места на локално равнище и внесъл повече от 150 милиона $ през първите си осем дни в северноамериканската каса , осведоми Юронюз, представена от БГНЕС.
От петък, 7 юни, римейкът на Съединени американски щати от 2019 година е спечелил 214,9 милиона $ в страната и 508 милиона $ по света, съгласно Форбс.
Надеждата на филмовата комисия на Йордания е, че филмът продължава да разгръща магията си и да предизвиква други режисьори да осъществят идващия си план в района.
Преди излизането на кино лентата, актьорите са се събрали в йорданската столица Аман, с цел да обсъдят основаването на кино лентата.
Въпреки че новото издание на „ Аладин “ може да се смята за нещо, което се отклонява от комерсиалната марка на Гай Ричи като „ Шерлок Холмс “ (2009) и „ Две димящи цеви “ (1998), филмът си завоюва популярност със собствен личен искра.
За сцените, снимани във Вади Рум, английският режисьор споделя, че пейзажът подхожда на кинематографичната хармония, която е имал поради. Според режисьора главната му цел е била да резервира истинската същина на кино лентата, като в същото време добави актуален взор, с цел да задоволи днешната младежка публика.
Главният воин във кино лентата се играе от египетския артист Мена Масуд , условен дилетант на холивудската сцена. 27-годишният артист споделя, че филмовите продукции би трябвало да се отдалечат от стандартите за арабските артисти.
„ Мисля, че несъмнено има смяна. Знаете ли, когато за първи път стартирах кариерата си, първата ми работа пред камерата беше в облик, наименуван Никита, като „ член на Ал Кайда 2 “. Това демонстрира какъв брой надалеч сме стигнали “.
Индийско-британската актриса Наоми Скот играе принцеса Жасмин. В обилие от лукс, с просветеност и увереност, Жасмин е решена да ръководи кралството на татко си.
Нейната ария във кино лентата, " Speechless ", е предизвикателна декларация за самостоятелност, която е основана от осемкратния притежател на „ Оскар “ Алън Менкън.
„ Тази героиня ме накара да се усещам по-израснала, само че мисля, че имаше място за модернизирането й, тъй че да има смисъл за аудиторията на 2019 година “, сподели тя. " Мисля, че е в действителност значимо нашите женски героини да имат история - да се придвижат напред - несъвършени, несъмнено, само че впускащи се в премеждие. "
Скот е единствено част от разнообразния етнически състав на кино лентата, който включва артисти от тунизийски и персийски генезис.
" Толкова се гордея с това какъв брой разнороден беше нашия актьорски състав и по какъв начин толкоз доста хора могат да го почувстват непосредствен и да видят себе си в този филм ", сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР