Пълнолунията са време за освобождаване и разчистване. Ако имате излишък

...
Пълнолунията са време за освобождаване и разчистване. Ако имате излишък
Коментари Харесай

Съдбовно пълнолуние в Овен: как ще се отрази мощната му енергия върху всяка зодия

Пълнолунията са време за освобождение и почистване. Ако имате остатък в живота си, това е моментът той да отиде напразно. Чрез тиха медитация, обмяна на мисли или духовна процедура пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем.

Пригответе се да погледнете обратно: пълнолунието в Овен на 9 октомври е астрологичен намек да си припомните какъв брой сте пораснали . Приемете това управление като месечно увещание да обмисляте и преразглеждате желанията си – вашият хороскоп е подкана за саморефлексия.

На 9 октомври пълнолунието в Овен ще се опълчи на Слънцето във Везни, завършвайки своя цикъл. В астрологията Луната се свързва с детството, майчинството, развъждането и страстите. Как почитате индивида, който в миналото сте били? Сега е страховит миг да обмислите моментите си на водачество и развиване посредством предишния си опит. Чрез саморефлексия ние сме въодушевени да цъфтим още веднъж.

Разберете по какъв начин ще се отрази пълнолунието в Овен на вашата зодия:
 Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР