Пълнолунието в Риби ще настъпи на 26 август 14:57 часа.Пълнолунието

...
Пълнолунието в Риби ще настъпи на 26 август 14:57 часа.Пълнолунието
Коментари Харесай

Пълнолунието в Риби ще настъпи на 26 август

Пълнолунието в Риби ще настъпи на 26 август 14:57 часа.

Пълнолунието е един доста значим и специфичен миг от лунния цикъл. Луната е осветена изцяло от лъчите на Слънцето. Това е интервал, който се характеризира със започването на етапа на понижаване на Луната.

Пълнолунието е мощен развой, оказващ въздействие върху всички ни, внасящ огромно напрежение за интервала на лунния месец. Влияние ни по разнообразни способи и си оказва своето влияние върху всеки от нас самостоятелно.

В точния миг на Пълнолунието постоянно се демонстрират най-актуалните тематики от нашия живот, които изискват някакво решение и развиване. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е миг на кулминационна точка на значими събития, когато ни се дава шансът да създадем най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието е доста значим и мощен интервал. Това е времето, когато прекосяваме от интервала на събиране на сили, към този на тяхното интензивно потребление.

През този интервал насъбраната и неизразходена сила може да окаже отрицателно въздействие върху индивида и той може доста елементарно да губи самоконтрол. Рязко се утежнява самочувствието, усилват се нервните разстройства, нарастват пътните произшествия, престъпността също може да се усили доста.

Препоръчително е да се въздържаме от сексуален контакт в деня на Пълнолунието, и един ден преди и един ден след него.

Добре е да не подхващаме хирургични намеси – статистиката демонстрира, че през този интервал пораждат доста повече затруднения и инфекции, а процесът на лекуване и възобновяване продължава по-дълго от елементарното.

Пълнолуние в Риби оказва най-тежко въздействие върху хората, които не гледат действително на нещата. Това Пълнолуние ги отнася прекомерно надалеч от ежедневните проблеми. Ако имате такива хора към себе си, би трябвало да деянията оптимално самообладание и схващане през този ден. Много е значимо да не ги укоряваме и съдим, тъй като през този ден думите са доста остри.

В деня на Пълнолунието в Риби възприятието за действителност се притъпява у доста хора, започваме да идеализираме действителността, чакаме от хората чудеса и цялостно схващане. През този ден хората реагират доста остро на съвсем всичко, даже и безобидни на пръв взор забележки, могат да провокират доста остри реакции.

Желателно е да се настроим на по-спокойна вълна, да бъдем оптимално уравновесени, да не бързаме, да не се суетим за нищо, да отложим всичко, което може да ни сътвори нервно напрежение. Добре е да се отдадем на медитация. Това Пълнолуние е уместно за извършения за изчистване от насъбрани отрицателни страсти.

Един от най-хубавите способи за премахване на психологични и енергетични зависимости е да вършим извършения с дишане и медитации.

Дихателната гимнастика ни оказва помощ да се отпуснем и забавим мислите си. Това води до изчистване от обиди и отрицателни страсти.

При Пълнолунието в Риби е време да извиним на хората, да оставим безпокойството и обидите и да се отдалечим от суетата на всекидневието. Интуицията и въображението ни се изострят и това може да ни помогне да погледнем на света с други очи и под различен ъгъл.

Най-силно въздействие ще окаже на зодия Риби и Дева, както и на зодиите Близнаци и Стрелец!

Най–силно иположително въздействие ще окаже върху хората, които се занимават с изкуство, на креативните персони и хората, свързани с музиката, танците, рисуването и красивото.

Пожелавам ви това Пълнолуние да успее да почисти всички ваши терзания и подозрения, свързани с лъжливи обстановки и хора към вас. Да съумеете да прогледнете и да видите същинската страна на обстановките, да са освободите от заблудата.

Нека истината да спечелва!

Желая Ви това Пълнолуние да отвори всичките ви сетива и да се почувствате щастливи и обичани! Да знаем по кое време да се жертваме и даваме всичко от себе си и по кое време би трябвало да спрем!

Да бъдем положителни, всеотдайни и доброжелателни в точният миг и с точните хора, които заслужават!

Бъдете положителни! Дарявайте положително!

С доста Любов от мен!

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР