Пълнолуние в 07:54ч в знак Козирог в съвпад със Сатурн.

...
Пълнолуние в 07:54ч в знак Козирог в съвпад със Сатурн.
Коментари Харесай

Днес може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота


Пълнолуние в 07:54ч в символ Козирог в съвпад със Сатурн.

Пълнолунието работи неподходящо на нашата душeвност, прави ни прочувствени. Съзнателната и подсъзнателната воля ще бъдат в несъгласие и спор. Най-чувствителните натури стартират да изпитват паника, безпокойствие и дискомфорт. Носи неустойчивост. Особено чувствителни са дамите към въздействието на цялостната Луна. Психическата активност се изостря, по тази причина креативните хора (художници, поети) получават прилив на ентусиазъм, а престъпните натури - спомагателен тласък към незаконни замисли. В този интервал не вземайте съществени решения.

Възможни произшествия с превоза, при осъществяване на опити, при работа с техника. Възможни са набези, нещастни случаи, контузии, пострадвания вследствие на повреди или естествени бедствия.

Луната е в символ Козирог и ще остане до 07:38ч на 30 юни. Период за рутинна работа. Планове създадени през това време, ще бъдат практични и интензивно ще повлияят на обстановката. Отложете делата, които изискват посещаване на кабинети и офиси на органите на властта, държавни институции и финансови ведомства. Ще се сблъскате с бюрократщината. Не поемайте нова служба. Отложете и каузи свързани с организационни въпроси.

Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да докара до щета. Избягвайте ваденето н зъби и хирургични интервенции.

15 лунен ден (продължава от предния ден до 21:18ч на 28 юни) е със мощна сила като предния ден. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва.

Влиянието на деня е толкоз мощно, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж. Активира се нашият вътрешен съблазнител, по тази причина може да срещнете съблазни и изкушения в доста сфери на живота. Съществува заплаха да станете елементарно податливи на отрицателни въздействия и внушения, мързеливи, с отслабен самоконтрол. Бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат, а с цел да не стане това, не би трябвало да предприемате значими дейности. Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат разнообразни нелепости, само че следствията от тях ще са отрицателни.

Нужни са повече нерешителност и внимание във всичко, съблюдавайте вътрешно успокоение и обръщайте внимание на потребностите на близките. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите и непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден. 15-ти лунен ден е рисков интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването.

Луната работи като увеличително стъкло и усилва всички позитивни и негативни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността.

Един от неудачните дни за бизнес и работа. Възможни са трудности и неточности. Дори не си мислете за финансови интервенции, отложете всевъзможни значими договаряния.

Особено мощна е половата сила, която може да донесе незабравимо удоволствие, само че и вътрешно опустошаване. Не се оставяйте пристрастеностите да ви управляват и избягвайте импулсивните решения. Избягвайте опитите. Сексът в 15-тото лунно денонощие би трябвало да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, деен, само че без излишества, без бурни пристрастености.

Тези, които заболеят в този ден, не трябва да се тревожат. Болестта ще премине леко и без последици. Възникващите заболявания през днешния ден са обусловени от вашата карма. Препоръчва се по опция да се заобикалят хирургически интервенции (освен животоспасяващите).

Подстригване – Прическа в дните на пълнолунието се получава добре, само че подстригването може да докара до усилване на страховете, главоболие, нараснало кръвно налягане, крах на силите, по тази причина не се предлага. Особено неприятно е да се подравнява косата.

16 лунен ден стартира от 21:18ч на 28 юни продължава до 22:03ч на 29 юни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР