Пълнолуние в 00:12ч в знак Скорпион, което съвпада с 15

...
Пълнолуние в 00:12ч в знак Скорпион, което съвпада с 15
Коментари Харесай

Съдбата може да ви изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи

Пълнолуние в 00:12ч в символ Скорпион, което съответствува с 15 лунен ден, който се смята за демонски и продължава до 21:25ч. (от 20:17ч от 18 май)

Бягайте се от всевъзможни спорове, не се забърквайте в разногласия и кавги. Важно е да се контролирате, да бъдете извънредно деликатни, бдителни и съзнателни. В противоположен случай съществува риск да извършите някаква безотговорна постъпка, неточност, да се понесат загуби, да се направи нещо, което би довело до поредност от неуспехи или нежелани последствия. Ето за какво, преди да кажете нещо, помислете деликатно, поемете надълбоко мирис и пребройте до 10. Като цяло неделята е по-добре да се посвети на отмора, а не на работа. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи.

Ако е допустимо, намалете връзката с отрицателни хора. По-добре е да прекарате времето си в тишина и усамотение или с другари. Практиките на медитация и повторение на положителни утвърждения ще бъдат доста потребни. Положителните настройки ще ви оказват помощ да се настроите към най-хубавото. Помнете, че мисълта е сила. И произнасяйки всяко одобрение, вие насочвате силата на Луната към реализацията на вашето желание и укрепването на биополето. Духовните практики ще ви накарат да се чувствате спокойни, мощни и предпазени.

Как да избегнете проблемите в Пълнолуние:

Не вземайте значими решения под въздействие на страстите и сами - решенията ви на 19 май могат да бъдат неправилни, даже и да наподобяват сега верни.

Проверявайте всяка информация, която идва при вас в този лунен ден. Не се поддавайте на ласкателства, убеждения, внушения. Съществува заплаха да станете жертва на машинация, изменничество.

Не се поддавайте на негативност, мързел, незаинтересованост и инстинкти. Всичко това ще ви тласне към нещо нездравословно или към някакъв тип ексцесии. Добре е да се въздържате от всичко, след това може да съжалявате.

За да избегнете проблеми, би трябвало да се настроите по положителен метод. Не приемайте живота прекомерно съществено. Не приемайте мненията на други хора като причина да ви наранят. Отнасяйте се към всичко, което може да се случи на 19 май с малко подигравка. Проблемите скоро ще се разпаднат, настроението ще се усъвършенства и животът ще се върне към естественото.

Луната е в символ Стрелец от 04:22ч, където ще остане до 10:57ч на 21 май.

Основни трендове: Луната в Стрелец насочва към правдивост, директност, търсенето на истина, възбужда неразбираеми желания. Появяват се нови ползи, изключително към духовното.

Уязвими органи: таз, тазобедрени стави, сухожилия, черен дроб, кръвоносна система.

Комуникация: добре е да се поддържа връзка с другари, за нови запознанства. Всяко съдействие с противоположния пол ще бъде от изгода. Възможен е триумф в любовните каузи, можете да се решите на случка.

Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от произшествия се усилва, изключително в планините и подземен.

Следва 16 лунен ден от 21:25ч на 19 май до 22:29ч н 20 май.

Днес е 30 безоблачен ден – Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Старайте се да бъдете повече на ярко, даже като спите е хубаво да има лека светлина, леко зарево. Благоприятно е да гори огън в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат умрелите, да се четат молебствия (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън (или запалена свещ). Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.

Позитивно одобрение:

„ Имам всичко, което ми е нужно” – Бъдете признателни за всичко, което имате, всичко значимо и належащо за вашето битие. Наслаждавайте се на този свят и опцията да живеете в него. Повтаряйте си постоянно това одобрение, с цел да си напомняте, че цените живота, вашите близки и себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР