Пълно мълчание цари в БСП. Никой не знае кога ще

...
Пълно мълчание цари в БСП. Никой не знае кога ще
Коментари Харесай

МЪЛЧАНИЕ В БСП! Никой не знае кога ще е пленумът за коалиционното споразумение, цялото ръководство чака на тръни позивна от Нинова

Пълно безмълвие царува в Българска социалистическа партия. Никой не знае по кое време ще бъде пленумът за съдружното съглашение, откри инспекция на ПИК.

" Само Нинова знае. Никой различен. Всичко е цялостна мъгла ", сподели пред нашата медия социалист, член на управлението на партията.

" Нинова отсрочи пленума от през днешния ден, без да каже за по кое време. И в този момент сме на изчакване. Може още в четвъртък на пожар да го свика, само че нищо не се знае ", заяви изтъкнат представител на партийното управление.

Пленумът би трябвало да бъде призован до края на тази седмица, с цел да може през идната да се стартират опитите за сформиране на държавно управление, настояват членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

Нито един социалист не пожела да застане с името си пред ПИК с оправданието, че има възбрана да се приказва с медиите до края на седмицата.
свързани новини55579на 06.12.202118874преди 1 часа
Пленумът на Българска социалистическа партия беше отсрочен с заричане да бъде призован още веднъж, след приготовление на окончателния план на съдружно съглашение за сформиране на държавно управление.

След консултациите при президента Румен Радев Нинова разгласи, че от Българска социалистическа партия имат забележки към направеното от Политическа партия съдружно съглашение, а през днешния ден след председателски съвет в Народното събрание разгласи, че тези забележки са изчистени и съглашението в окончателния му тип би трябвало да е готово още през днешния ден.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР