Пълната програма по дни и часове за първия етап в

...
Пълната програма по дни и часове за първия етап в
Коментари Харесай

Ясна е програмата за първия етап в българския баскетболен елит при жените

Пълната стратегия по дни и часове за първия стадий в българския баскетболен хайлайф - дами е подготвена, оповестиха от Българската федерация по баскетбол (БФБ).

Първенството ще започва на 6 октомври (петък), когато първенецът Берое Стара Загора ще одобри в зала „ Общинска “ новака в елита Шоутайм от 17:30 часа.

Две срещи от първия кръг ще се изиграят на 7 октомври (събота), като те са с начален час 16:00. В зала „ Младост “ Монтана 2003 ще посрещне Локомотив София, до момента в който Рилски състезател ще е хазаин на Академик Пловдив в „ Арена Самоков “.

Кръгът приключва на 8 октомври (неделя) в столичната зала „ Триадица “ с дуел сред Шампион 2006 и Дунав Русе от 15:00 часа.

Първият стадий включва 14 кръга, като в него всички осем тима в шампионата ще се срещнат един против различен на разменено посещение. След изиграването му, съгласно класирането си, отборите се разделят на първа и втора четворка. Във втория стадий още веднъж ще се играе на разменено посещение за първата четворка (по четири пъти) и втората четворка (по два), като не се зачитат резултатите от първия стадий. След изиграването на мачовете от втория стадий следват плейофи за тимовете от първата четворка.

Пълната стратегия за първия стадий е оповестена на уеб страницата на БФБ.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР