Palms Carnival е едно уникално и цветно събитие. По това

...
Palms Carnival е едно уникално и цветно събитие. По това
Коментари Харесай

Весела Морова с гласа си пренася гостите на Palms Carnival в Латинска Америка

Palms Carnival е едно неповторимо и цветно събитие. По това време се организират множеството международни карнавали и Palms Carnival идва, с цел да донесе частичка от това въодушевление. На Palms Carnival всички сетива са задоволени с музика, танци и кулинарни изкушения.

Това съобщи в изявление за БГНЕС певицата Весела Морова, която с гласа си придвижва гостите на Palms Carnival в Латинска Америка.

С нея беседваме за музиката, която извършва на Palms Carnival – събитието, на което човек изцяло не помни за всекидневието си и се любува на латиноамериканската просвета, отправяйки се на вълнуващо странствуване до Бразилия, Перу и Аржентина.

„ Това са една дребна част от културите, които са ме запленили през последните 15 година Това, което излиза посредством гласа ми, е пряк отпечатък от това, което е в сърцето ми, а то тупти точно в латиноамериканските ритми “, показа певицата.

Латиноамериканската музика постоянно се прави в екип, изясни Морова, която работи със Светослав Миланов, който свири на пиано, и с Георги Попов, на перкусии. „ Всички вземат участие в един подобен добре смачкан карнавален механизъм “, добави тя и изясни, че песните, които селектират са на база известно звучене, като да вземем за пример на Глория Естефан, на Марк Антъни, редувани с по-традиционни, които въпреки и в България да не са известни, то за родината си те са емблематични.

Певицата уточни, че детайлите от латиноамериканската просвета, които са включени в Palms Carnival, са доста разнородни. Започвайки от нейното атрактивно наличие на сцената и обстоятелството, че пее на разнообразни езици – испански, португалски, на музикантите и обичайните танци, и стигайки до забележителните кулинарни специалитети на началник Петър Великов, които ни потапят в перуанската просвета, екзотиката на Palms Carnival е цялостна.

„ Нито една латиноамериканска музика не може да се извършва без танцьори “, означи Морова, която надълбоко в душата си боготворя танца и описа, че до момента в който пее, си показва, че танцува.

За положителното въодушевление на гостите на Palms Carnival се грижат също и Мария и Димитър, които с танца си допълват картинката на латиноамериканското показване. „ Цяла Южна Америка е обхваната, тъй като вършим и танго от Аржентина, изобщо прескачаме Буенос Айрес, Рио де Жанейро, Куба, Хавана, Перу “, добави певицата, която обожава езици, в които има африканска жила, тъй като те звучат необикновено мелодично, имат собствен темп и до момента в който го приказват, хората танцуват.

А възприятието да съобщи на българската аудитория една толкоз далечна и топла просвета като латиноамериканската тя разказва като доста стоплящо. Освен това за Морова това е и опция да извършва обичаната си музика, както и да развива и да усъвършенства уменията си. „ Виждам, че никой не остава апатичен, което надълбоко ме радва. На всеки му се дотанцува, допява “, описа усещанията си певицата, чиято огромна фантазия е да обиколи цяла Южна Америка.

Морова показа, че Palms Carnival се възприема извънредно топло, а всеки от гостите има страхотната опция да завоюва пътешестване за двама до Дубай, или това са 5 дни в 5-звезден хотел.

Ако се чудите по какъв начин да участвате, доста е елементарно – купувате си куверт и автоматизирано ставате част от томболата. „ Първият изтеглен ще бъде тази събота, 24 февруари. Мога да поканя всички да се възползват от тази опция, тъй като имате късмет още през днешния ден и на следващия ден да посетите Palms Carnival, да попътувате с нас из Южна Америка и да спечелите пътешестване до Дубай “, сподели певицата, която е ходила в Дубай няколко пъти и описа за голямото развиване, което е претърпял през годините.

За нея всяка вечер от Palms Carnival е запаметяваща се, тъй като се стреми да ѝ придаде уникалност. „ Всеки път сме с друго въодушевление, разнообразни песни, по друг метод ги изпълняваме “, акцентира Морова, като посочи че харесва импровизацията.

Но в случай че би трябвало да открои като най-запомняща се, това е: „ Една вечер, в която ни посети мой учител от Националната музикална академия – проф. Стефка Оникян. Заедно пяхме и танцувахме. Беше много запаметяващо се преживяване да пееш с преподавателя си. “

Palms Carnival е красиво и стилно събитие, което в действителност си заслужава да се посети поради музикалните осъществявания на Весела Морова и неповторимия „ Latin Fire Band “, където могат да бъдат видяни на прилежащите маси шахматистката Нургюл Салимова, футболистите на ПКФ „ Левски “ и доста други

Palms Carnival стартира тъкмо в 21 ч. всеки четвъртък, петък и събота. Събитието е разграничено на две елементи. „ Докато гостите хапват перуанска кухня от началник Петър Великов, ние пеем и вършим един сет. След това идват нашите очарователни танцьори, с тях вършим още един сет. След това се прехвърляме на огромната сцена в Palms Royal, която се намира на 66 стъпки от „ Club Black and White “, и дружно с танцьорите към нас се включва и балет „ Nova “ и вършим един доста огромен танцувален сет на огромната сцена. Всеки детайл нашепва екзотика и южноамериканска просвета. Препоръчвам на всеки да се потопи в това преживяване “, предложения Морова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР