Палермо е направил един последен опит да спаси професионалния си

...
Палермо е направил един последен опит да спаси професионалния си
Коментари Харесай

Палермо се спасява с бивш спонсор на Марица

Палермо е направил един финален опит да избави професионалния си лиценз, като е замесил и името на българска компания и в този момент е разследван за измами. Сицилианците подадоха документи за присъединяване в Серия Б и идващия сезон в последната допустима минута, само че те след това бяха отхвърлени от Италианската футболна централа, а клубът апелира.

За да получат достъп до професионалния футбол, от Палермо е трябвало да дават банкови гаранции. Нито една финансова институция на Апенините не е дала такива и по тази причина президентът на клуба Салваторе Тутоломондо оповестил, че има такива от българска компания - " Лев Инс ", оповестява " Калчомеркато ", представен от Гонг. Застрахователното сдружение бе спонсор на ФК " Марица ", когато треньор бе Петър Курдов.

Италианските медии незабавно се свързали с нейни представители, които изрично отрекли да има такова нещо. Даже след този сигнал от медиите се чака българската компания да се обърне към Прокуратурата в Рим и да подаде недоволство за допустима машинация с нейното име.

Очаква се Тутоломондо да бъде викнат да дава пояснения за целия случай, а през това време да търси финансова институция някъде по света, която да даде гаранция за финансирането на клуба до 4 юли, когато изтича последният период по обжалването от страна на Палермо.

В закъсалия финансово италиански клуб играе българският национал Ивайло Чочев. Ръководството се надяваше да върже бюджета, като продаде звездите си, само че всички претенденти за подписите им изчакват развръзката с бъдещето на Палермо, тъй като в случай че клубът отиде в аматьорския футбол, играчите могат да изоставен без пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР