Пълен цирк се разиграва в община Бургас, където днес служители

...
Пълен цирк се разиграва в община Бургас, където днес служители
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ЦИРК! Рашков нахлу пиарно при най-успешния кмет на ГЕРБ - поемното му лице пияно до козирката

Пълен цирк се разиграва в община Бургас, където през днешния ден чиновници на Министерство на вътрешните работи под диктовката на Бойко Рашков нахлуха в поредна пиар акция против най-успешните кметове на ГЕРБ. Оказва се, че акцията е под предлог за деактуване на парцели в парк " Росенец ", които са присъдени от българския съд точно на българската страна още през 2012 година В реалност обаче нахлуването в постройката на общината е мотив за унижение на най-успешния кмет на ГЕРБ Димитър Николов, който три пъти е преизбиран на поста с голямо болшинство.

Акцията против община продължава и към този час, като към момента хората на вътрешния министър ровят за документи.
свързани новини45704преди 3 часа
От пресцентъра на общината разкриха детайлности за скалъпената акция на Бойко Рашков и подчинените му.

В 11 часа през днешния ден пред постройката на Община от две патрулни коли на Министерство на вътрешните работи със софийска регистрация излязоха неколцина служители на реда, съпроводени от поемни лица.

Половин час по-късно с публично прессъобщение стана ясно, че инспекция е осъществена и в Областна администрация. От известието се разбра, че става въпрос за деактуване на парцели в парк „ Росенец “, където се разигра екшънът на 2020 година, провокирал и протестите и довел до смяната в страната. Впоследствие от Министерство на вътрешните работи прецизираха, че са разпитали двама очевидци и иззели документи с разрешението на съда.

„ В Община всекидневно се правят инспекции от разнообразни институции. Община спомага на всички контролни органи, които наблюдават за законността във всяка една сфера. Община приветства напъните на българските институции да реагират на всеки един сигнал, оказва цялостно подпомагане и няма никакви терзания за законността на дейностите си.

Всички документи свързани със заповеди за деактуване в интерес на страната са предоставени неведнъж на способените органи. Същите бяха предоставени още веднъж и през днешния ден.

Община няма по какъв начин да продава, нито да се разпорежда с парцели, които са присъдени от българския съд точно на българската страна още през 2012 година Община не пояснява, а непосредствено извършва решенията на българския съд и със заповед ги е деактувала в интерес на страната. Община няма отношение към последващото предписание с държавни парцели “

И все още кметът Димитър Николов е в кабинета си, като към обед участва и на публична гала по награждаването на спортисти в огромната заседателна зала на Общината. Той не е бил измежду разпитваните, нито някой е влизал в кабинета му.

Междувременно видео с едно от поемните лица на Министерство на вътрешните работи стана шлагер в бургаските медии. Оказва се, че мъжът, който би трябвало да бъде очевидец на обиска на чиновниците на Бойко Рашков в общината, е пийнал и едвам съумява да приказва.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР