Пълен площад посрещна в с. Рибново кандидатите на Местна коалиция

...
Пълен площад посрещна в с. Рибново кандидатите на Местна коалиция
Коментари Харесай

Подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на улици и привличане на инвеститори – това са приоритетите на кандидат-кмета на община Гърмен Галип Мисирков

Пълен площад посрещна в с. Рибново претендентите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС за кмет на община Гърмен - Галип Мисирков, на село Рибново - Ибрахим Джуркин и листата за общински съветници с лидер Верхад Ислямов.

Кандидатите на коалиция ГЕРБ/БЗНС имат поддръжката на най-голямата Парламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, имат поддръжката и на държавното управление. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева пред жителите на с. Рибново. „ Нашите претенденти са готови и можещи хора с упоритостта да трансформират общината. Искаме вашето доверие за идващите четири години, тъй като в никакъв случай не сме отстъпвали от правилата си, общинските съветници от ГЕРБ го потвърдиха с работата си през предходните мандати”, сподели още Даниела Савеклиева. Тя акцентира, че държавното управление в никакъв случай не е делило общините по партийна принадлежност. „ Бюджетният остатък се разпределя по този начин, че да доближат спомагателни средства до всяко обитаемо място. Само за миналата година в община Гърмен с разпореждане на Министреския съвет за преведени 1,7 млн. лева в допълнение за реорганизация на уличната мрежа, за строителство на нови детски площадки и спортни съоръжения”, уточни Савеклиева и прикани на 27 октомври жителите на Рибново да поддържат претендентите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС с №67 в интегралната бюлетина, с цел да има смяна в община Гърмен.

„ Искам да обединя хората, да изкореним омразата. Ако бъда определен за кмет се наемам общинската администрация да работи транспарантно, в услуга на хората. Сред целите ми са замяна на ВиК мрежата, асфалтиране на уличната мрежа в обитаемоте места, подкрепяне на учебните заведения и детските гради и най-важното – основаване на условия за привличане на вложители в общината, с цел да се разкриват нови работни места”, обърна се към жителите на Рибново Галип Мисирков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР