Палавите девойки спретват еротично шоу в чалготека в Студентски град

...
Палавите девойки спретват еротично шоу в чалготека в Студентски град
Коментари Харесай

Миски чистят по дупета

Палавите девойки спретват еротично шоу в чалготека в Студентски град в столицата, което дълго време ще се помни.

Момичета по дупета и напираща да изскочи от сутиените гръд влизат в разнообразни функции, с цел да забавляват гостите на нощното заведение. Представлението стартира в дребните часове на нощта и купонджии разясняват, че чакането си е заслужавало.

В една от сцените силиконовите моми сграбчват метли и парцали и стартират да чистят сцената, като предизвикателно лягат, надупват се и се закачат с мъжете с ококорени погледи. В друга изява девойките си спретват танцувално влакче, като не се посвеняват да се допират по интимните елементи на телата си. Има и музикална стратегия, в която изкусителки хващат микрофона и влизат в ролята на фолкпевици, като на моменти гласовете не им се получават, само че сигурно на визия го докарват, писа " България Днес ".

Армията от силиконки е предвождана от тяхната генералка, пардон шефка, Мариана Маринова. Тя не взе участие в разголеното шоу, само че от първия ред следи по какъв начин колежките й по гърди демонстрират артистичните си благоприятни условия. Силиконовото празненство беше оповестено авансово от чалготеката и предстоящо провокира голям интерес. Съществува възможност такива голи шоу стратегии да се организират и в курорти по морето, където през идващите летни месеци ще има повече хора - чакат се и чужденци макар пандемията. Палавите дами са подготвени с нови хрумвания, с които да забавляват мъжете, без да прекрачват границата на пошлостта. Има и опция да бъдат включени хора от публиката, които да бъдат поставяни в разнообразни обстановки и да се препотят от сексбомбите към тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР