Палави слухове за любовни афери пратиха Яна Марина в прегръдките

...
Палави слухове за любовни афери пратиха Яна Марина в прегръдките
Коментари Харесай

Яна Маринова и Башар Рахал в таен романс! Филмът „Привличане“ ги сближи и в живота

Палави клюки за любовни афери пратиха Яна Марина в прегръдките на Башар Рахал, разбра HotArena.

Всичко се завихри към кино лентата „ Привличане “. Чу се, че продуцентите на хитовата комедия Яна и Башар са траяли с привличането и филмовата блъсканица. „ Личеше си, че посред им има освен това. Сутрин се показваха дружно, а живеят в разнообразни елементи на София. Гледаха се много палаво “, рапортуват пред „ Телеграф “ хора от екипа на кино лентата.

Многократно на Яна и Башар им се е наложило да търсят спонсори, които да финансират амбициозния им план. Това много ги сближило. Свидетели описват, че актьорите ту се сдобрявали, ту се карали. Към края на фотосите обаче свадите изобилствали.

На два пъти персоналните им връзки ставаха мотив за прекъсване на кино лентата, само че на магия всичко се оправяше с намесата на режисьора Мартин Макариев “, споделят още хора от екипа.

Мълвата, че имат греховна връзка, не тревожи Яна и Башар. Наскоро обществено разясниха, че двамата към този момент не възнамеряват поколение, тъй като нямали единодушие за пола на бебето им – единият желал момче, а другият – момиче.

Друга обич , избухнала зад кадър на „ Привличане “ е сред младата актриса Радина Боршош и Живко Симеонов . Радина обаче решила да не се задълбочава във връзката. Режисьорът Мартин Макариев пък е уредил брачната половинка си Луиза Григорова в ролята на палава мъжемелачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР