Палавата Сузанита отново е със Сашо Лудия, както е известен

...
Палавата Сузанита отново е със Сашо Лудия, както е известен
Коментари Харесай

Сузанита заведе гадже побойник в Египет

Палавата Сузанита още веднъж е със Сашо Лудия, както е прочут някогашният й другар. Младежът е с 8 години по-голям от тийн фурията, а събирането им в действителност е изненадващо. Припомняме ви, че щерката на Орхан Мурад сама проплака, че баткото й посягал и отвън интимно естество. "Дали ми липсва? Кое да ми липсва? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден поради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, откакто знаех истината ли? Това, че ме наскърбяваше и ми посягаше на обществени места? ", съобщи преди време Сузи.

А в този момент какво се случва? Изпълнителката обърна палачинката и в този момент двамата са на отмора в Египет в компанията на фамилията на Сузанита. Именно тя се издаде, че се е събрала с гаджето си, като пусна фотография от ваната в хотелската стая. Двамата са легнали голи в банята и се чипкат. На фотоса ясно се вижда татуираното тяло на Сашо. В Египет двойката се разхожда из пустинята с АТВ. А следобяд се припичат край басейна.

Двамата се събират още веднъж преди няколко месеца, откакто изживяха същинска любовна драма и се разделиха сякаш вечно след съвсем 2 годишна връзка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР