Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и ДПС промениха току-що

...
Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и ДПС промениха току-що
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ГЕРБ и ДПС пак ни извъртяха

Пак ни извъртяха! Депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи трансформираха преди малко признатия Закон за концесиите по най-подлия метод - посредством преходни и заключителни разпореждания на Закона за ограничение на административното контролиране и административния надзор върху стопанската активност. Това написа във " Facebook " вицепремиерът и един от водачите на " Патриотичен фронт " Валени Симеонов.

Той добавя, че по този начин концесиите на плажовете ще се дефинират от Министъра на туризма, а не по общия ред, избран от закона за концесиите. " Това значи, че ще продължи по най-непрозрачен метод раздаването за по 20 години (а може и повече) на доближени компании и групировки ", разяснява Симеонов.

Според него това е следващият бойкот на опитите за въвеждане на обикновено ръководство и действителна конкуренция. " Благодаря на сътрудниците от Обединени патриоти, които се опълчиха на предлагането в пленарна зала. За страдание, такива са разпоредбите на демокрацията - ДПС+ГЕРБ - 100 " за " против 43 " срещу " ", добавя Симеонов.

Вицепремиерът изброява и на кого са най-апетитните плажове по морето все още:
Слънчев бряг север - Маджо

Слънчев бряг юг - ВИС

Несебър юг - ВИС

Поморие централен - братя Маргини

Бургас север - братя Маргини

Созопол Харманите - ВИС

Созопол централен - квалифициран за братя Маргини

Сараите на Доган-плаж Отманли - Движение за права и свободи

" На печелившите - Весела Коледа и честити нови 20 години концесии! ", приключва поста си във " Facebook " Симеонов.

В рамките на седмица това е второ негово неодобрение, обвързвано с съдружния сътрудник в ръководството. На 14 декември той се оплака, че министър председателят е компрометирал и саботирал негово предложение, за смяна на концесията в Банско. Тогава той разгласи, че развиването на случая в бъдеще ще дефинира отношението му към оставането в ръководството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР