Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов

...
Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов
Коментари Харесай

Станислав Балабанов към Петков: Довиждане си на следващите избори! Думата харакири вече има ново значение - хараКиро!

Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да се молиш с Асен Василев да останете на власт? Ти си сбогом на идващите избори!

Така се обърна към Кирил Петков от парламентарната естрада депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Думата харакири към този момент има ново значение - хараКиро! ", сподели още Балабанов.

" Г-н Петков, по-спокойно, доста сте прочувствен през днешния ден. Да не би нощес да сте използвали нещо, за което не знаем. Много прочувствено и патетично се изказвате от тази естрада. Слушам ви 5 минути по какъв начин говорите за съблюдаване на думата. Я да си напомним преди година и половина, нали щяхте да вкарвате Бойко Борисов в пандиза? Та ти го арестува собственоръчно, нали помниш? И в този момент ми приказваш за съблюдаване на думата, ти в този момент си в най-унизителната поза - да му се молиш на същия оня, който арестува да продължи да те държи теб на власт. До теб е Христо Иванов, който говореше " нито глас за Пеевски ", а след това пи мазно турско кафе в неговата стая. Тази метафора е същинска, тъй като зад нея се крие унижението ви, в което използвахте помощта на Движение за права и свободи да ви напише тази противоречива Конституция, от която ще берете плодовете. И ти ми приказваш за съблюдаване на дума. Ти искаш всичко да е транспарантно - що гласоподава да не се излъчва по националната телевизия? ", сподели още Балабанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР