Пак бих гласувал срещу Брекзит. Това заяви лидерът на британските

...
Пак бих гласувал срещу Брекзит. Това заяви лидерът на британските
Коментари Харесай

Пак бих гласувал срещу Брекзит, отсече Корбин

Пак бих дал своя вот против Брекзит. Това съобщи водачът на английските лейбъристи Джереми Корбин, представен от международните осведомителни организации.

По думите му, в случай че се организира нов референдум по въпроса, той ще гласоподава по същия метод. Позицията му по въпроса е същата, тъй като той смята участието в Европейския съюз за по-добър избор за страната си.

Въпросът за още един референдум обаче е изцяло предполагаем за момента, макар акцията на либералдемократите и поддръжката на Шотландската национална партия за ново допитване.

Ние сме в задънена улица . Това съобщи през днешния ден по-рано основният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние на конференция с английския министър Дейвид Дейвис след следващия кръг договаряния в Брюксел.

Иначе Мишел Барние разясни, че и двете страни споделят същите задания: отбрана на правата на жителите на Европейски Съюз на Острова, опазване на мирния развой в Северна Ирландия и споразумяване на финансовите въпроси.

Барние разкри още, че няма да предложи на Европейския съвет да даде начало на договаряния с Лондон за бъдещите търговски връзки на срещата на върха на 19 октомври. Политикът обясни, че въпросът за прехода остава на масата за договаряния.

Той загатна, че ще разиска по какъв начин могат да продължат договарянията за напред.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР