Пади Макгинес и отчуждената му съпруга Кристин бяха похвалени от

...
Пади Макгинес и отчуждената му съпруга Кристин бяха похвалени от
Коментари Харесай

Пади и Кристин Макгинес бяха похвалени, докато споделят първата уютна снимка след раздялата на брака

Пади Макгинес и отчуждената му брачна половинка Кристин бяха похвалени от почитателите за шерването на сладостен фамилен миг в техния общ дом – макар обстоятелството, че двойката е сега се развеждат.

Моделът Кристин, на 35, и комикът Пади, на 50, се разделиха преди съвсем две години, само че не престават да живеят в една и съща къща, защото са родители на трите си деца, които живеят с аутизъм. Кристин неотдавна призна, че обстановката им е необикновена и преди коледните празненства в края на предходната година тя разкри, че някогашната двойка „ би трябвало да продължи напред “.

Въпреки това, някогашният водещ на Take Me Out Пади и Кристин – които оповестиха раздялата си през 2022 година след 11 години брак – наподобяват по-близки от всеки път, в случай че последното предложение на Пади в Instagram е нещо, което би трябвало да се одобри. Телевизионната звезда показа сладостен миг сред двойката, като разгласява фотография на докосването на краката им, до момента в който седят и гледат телевизия.

Заедно със фотографията, Пади сподели иронично: „ Силна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР