П ринцесата на Монако Шарлийн е в болница в стабилно

...
П ринцесата на Монако Шарлийн е в болница в стабилно
Коментари Харесай

Принцесата на Монако е в болница в ЮАР

П ринцесата на Монако Шарлийн е в болница в устойчиво положение в южноафриканския гр. Дърбан, откакто е била призната по неотложност преди два дни.

"Принцесата беше откарана в болница с кола за спешна помощ късно сряда вечерта, откакто припадна заради затруднения от тежка зараза на ушите, носа и гърлото, която беше диагностицирана през май ", се споделя в изказване на фондацията на нейно име.

Monaco Princess stable after collapsing in
— The Edition (@editionmv)
В средата на август Шарлийн претърпя 4-часова интервенция в Дърбан за сходна зараза. Според локалния новинарски портал News-24 тя е трябвало да бъде подложена на друга следоперативна процедура през идващите дни, само че ненадейно на 1 септември е припаднала и това е наложило хоспитализирането ѝ.

Според портала инфекцията може да е зародила при започване на годината, когато Шарлийн е оперирана в Европа във връзка със зъбни импланти.

Принцът на Монако Албер II с децата им към този момент е посещавал брачната половинка си в РЮА два пъти през лятото. Те бяха там след нейна интервенция през август.

JOHANNESBURG - Princess Charlene of Monaco was in stable condition Friday after collapsing and being hospitalised in South Africa, her foundation said.
— Bangkok Post (@BangkokPostNews)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР