П олицията преговаря в мъж близо до Капитолия във Вашингтон,

...
П олицията преговаря в мъж близо до Капитолия във Вашингтон,
Коментари Харесай

Мъж заплаши с бомба в близост до сградата на Конгреса във Вашингтон

П олицията договаря в мъж покрай Капитолия във Вашингтон, който твърди, че има бомба в пикапа си. Това наложи околните здания да бъдат незабавно евакуирани, а коли за незабавна помощ да бъдат изпратени на място, единствено на километър и половина от Белия дом, предадоха международните организации.

Полицията за защита на Капитолия заяви, че не знае какъв е претекстът на мъжа, само че удостовери, че той предава онлайн онлайн от колата си пред библиотеката на Конгреса, която се намира против Капитолия.

BREAKING: Police are investigating a report of a possible explosive device in a pickup truck near the Library of Congress in Washington, D.C. The area around the building has been evacuated.
— The Associated Press (@AP)
Началникът на полицията на Капитолия Томас Манджър сподели пред публицисти, че мъжът паркирал колата си на тротоара и декларирал на доближил се към него еднообразен, че има бомба в автомобила си до момента в който държал нещо, което приличало на детонатор.

На конференция шеф Манджър сподели, че полицейските договарящи вършат всичко допустимо за спокойно разрешаване на случая. Мъжът поддържа връзка с договарящите с бележки, които написа вътре в пикапа си и ги демонстрира на управляващите, свидетелстваха трима души, поискали анонимност, съобщи Асошиейтед прес.

Във видеоклип, оповестен във Facebook, се вижда мъж, който приказва от автомобила си, паркиран на тротоар пред постройка, която наподобява на библиотеката на Конгреса.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР