П Хората, кръстени с имена, започващи с тази буква, държат

...
П Хората, кръстени с имена, започващи с тази буква, държат
Коментари Харесай

Какво казва за вас първата буква от името ви – Втора част

П

Хората, кръстени с имена, започващи с тази писмен знак, държат на положителното си име и имидж и не разрешават нищо да ги почерни. Силно подвластни от непознатото мнение, те постоянно вършат това, което обществото чака и което е общоприето, а не това, което желаят и което ги прави щастливи. Зрели, умни и възпитани, те се открояват с изисканото си държание и със стила си.

Р

Хората, носещи имена с първа писмен знак Р, са изискващи – те чакат и изискват от близките почитание, грижа, жестове, а от обичания си – и романтика, и изненади. Енергията им е неизчерпаема и забележителна. Ако желаете да са щастливи, би трябвало да положите безкрайни старания.

С

Широкоскроени хора, стремящи се непрестанно към самоусъвършенстване. Не престават да учат и да се квалифицират през целия си живот, построяват добра кариера и реализират триумфи а всяко занятие. Интелектуалци, държащи на мозъка и възпитанието, те държат хората до тях да бъдат умни и съумели.

Т

Чувствителни и прочувствени, хората, чиито първо име стартира с писмен знак Т, слушат сърцето, а не разсъдъка. Често те отдават желание на желанията си, а не на редно и неправилно и живеят по този начин, както си изискат, разбивайки на пух и прахуляк всички правила и правила. Непредсказуеми, само че и държащи на обещанията, които са дали, те са чудесни другари и сътрудници, в случай че опознаете душата им и ги последвате техния свят.

Ф

Тези хора са влюбени в… любовта. Живеят поради нея и се усещат живи единствено когато са влюбени и ги залива море от страсти. Елегантни – и като визия, и като държание, те минават на пръсти в живота, безшумно, само че запаметяващо се и удивително, оставайки у всички приятната и незабравима страст, че са се докоснали до човек, толкоз въодушевен, успяващ, толкоз обичащ и моден.

Х

Хората, чиито имена стартират с писмен знак Х, са разнообразни, странни, ексцентрични и постоянно остават неразбрани от близките. Свободолюбивият им темперамент се нуждае от шир и не търпи ограничавания и окови. Притежават сексапил и харизма, добрина и по едно и също време с това са плашещи от време на време, тъй като, борейки се за положителното и правдата, могат да бъдат доста зли и отмъстителни и да не се спрат пред нищо по пътя си.

Ц

Мъдри и великодушни хора, които обичат да радват близките с изненади и дарове. Енергични, не знаещи отмора, те не се стопират, до момента в който не допрян фантазиите си. За тях „ не “ не е отговор и няма невъзможни неща. Увличат и близките в устрема за победа непременно.
Какво споделя за вас първата писмен знак от името ви – Първа част
Дори да не вярвате, че първата писмен знак от името предопределя ориста, евентуално ще ви е любопитно да разберете по нея скрити черти от хара...
Прочети повече
Ч

Хората, чието име стартира с Ч, се славят като буйни и ненаситни любовници, които не схващат брака и моногамността. Родени да обичат, те постоянно са в центъра на купона и постоянно животът им приключва с провален брак, поради пристрастеността им към безразборните връзки с другия пол.

Ш

Хората с имена с писмен знак Ш са родени за водачи.Те ловко управляват и безусловно командват другите, постигайки сполучливо общите цели. Понякога самите те се нуждаят се от утвърждението на близките и държат на публичното мнение, въпреки постоянно сами да го основават и да задават модели на държание.

Щ
Как броят на буквите в името въздейства върху характера и ориста
Нумеролози разкриха въздействието на броя на буквите в името върху ориста и личността на притежателя. Числата ръководят света, считат ну...
Прочети повече
Тези хора са романтици с чиста душа, които таят възприятията в себе си и рядко ги демонстрират. Покоряват с чара си близките и са родени екстроверти, които не могат без обществени контакти и шумни компании.

Ю

Мечтатели, живеещи в собствен съвършен и недействителен свят, построен съгласно техните фантазии и правила. Влюбват се и се разлюбват елементарно, бързо се разочароват от близките, тъй като не дават отговор на построения от тях блян. Не очаквайте от тях взаимни отстъпки, те са твърди, упорити и даже инати. Не се опитвайте и да им давате препоръки, те слушат единствено сърцето си.

Я

Безстрашни интелектуалци, които търсят и намират щастието в книгите. Интелигентни и зрели, без значение от възрастта си, те са чудесна компания, от която има постоянно какво да научите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР