Бележка на редактора: Тази история е част от поредица, профилираща

...
Бележка на редактора: Тази история е част от поредица, профилираща
Коментари Харесай

Момче, обичащо влаковете, се стреми да служи и вече е спасило животи. Тогава стрелба сложи край на неговия

Бележка на редактора: Тази история е част от поредност, профилираща американски младежи, убити тази година с оръжия, водеща причина за гибелта на деца в Съединени американски щати. Прочетете повече за плана тук.

Дори в най-уморителните си недели, след през целия ден работа в канализацията, Антъни Александър-старши не пропускаше опция да вземе съименника си на трен с районната железопътна линия на Филаделфия.

Любовта на Антъни Александър-младши към локомотивите го преведе през младостта му, осигурявайки съществени мемоари сред татко и наследник, които познаваха всеки тролейбусен и автобусен маршрут във Филаделфия на зрелост от 4 години.

Сега родителите и седемте братя и сестри на Антъни-младши го помнят всекидневно с влаковете, които носят вериги, украсени със сребърни висулки за трен, направени от неговата пепел.

А в хола им – където Антъни-младши седеше и яде пуканки, до момента в който гледаше филми или локални вести по време на стихия – има странична маса, която служи като последно място за отмора на останалата му пепел, съхранявана в черешова дървена урна затрупан с имитация на непрозрачен сребрист шлейф.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР