Златка Райкова реши хем да изкара някой лев, хем да

...
Златка Райкова реши хем да изкара някой лев, хем да
Коментари Харесай

Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си

Златка Райкова реши хем да изкара някой лев, хем да се отърве от ненужните си одежди. Блондинката направи група в Телеграм, където предлага носени и нови неща. Цените са сред 60 лева за облекла на " Зара " и по 2000 лв. за " Гучи " и " Дискуаред ".

В интернет битака си прясната г-ж Хачатрян предлага яке " Дискуаред " за 1950 лева, чанта на " Оф Уайт " за 390 лв., както и евтина тигрова рокля за 45 кинта. Каубойски ботуши в бяло са оповестени за 350 лв., а маркови очила удрят към 400 лв.. Златка благодари за интереса и се похвали, че към този момент е продала част от употребяваните неща. Блондинката чака по-голям напор от искащи за движимостите й, само че хората към момента са резервирани към носените одежди, които не си по никакъв начин евтини.

Златка предлага истински маратонки на " Гучи " за 1490 лв., а постоянната цена на чепиците е 1800 лв., а при вероятно понижение даже могат да бъдат купени на цената на плеймейтката, само че ще бъдат нови, а нейните са носени.

" Май желае да ни прави на наивници. Да продаде облеклата, обувките и чантите си на цената, на която са купени. Не е вманиачен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава " - разясняват в обществените мрежи. 

Въпросът е дали Златка е закъсала финансово и поради това разпродава дрешника си.

Инфо: lupa.bg

Тагове: Златка Райкова плеймейтка битака разпродажба дрехи носени дрехи Златка Русата Златка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР