Зърненият бос Светослав Илчовски, отявлен враг на ромския барон и

...
Зърненият бос Светослав Илчовски, отявлен враг на ромския барон и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Зърнен бос тунингова ламборгини Revuelto за $50 000

Зърненият необут Светослав Илчовски, неприкрит зложелател на ромския барон и притежател на пилешката империя „ Градус ” Иван Ангелов, е тунинговал в Германия купето на своето ламборгини Revuelto с въглеродни нишки.

Ромският производител на пилетата „ Градус “ Иван Ангелов (вляво) е един от враговете на Светослав Илчовски

Бизнесменът, на който рекетът в България писна още преди 3 години и изнесе цялата си активност в Румъния, е платил за екстрата 50 000 $, сподели инспекцията ни.

Ето какво показване на своята услуга прави немската тунинг компания DMC:

„ Изпитайте идващото равнище на аеродинамично показване и зашеметяващо образно усъвършенстване с DMC Lamborghini Revuelto Body Kit Aero Package. Изработен с точно внимание към детайла, този пакет показва съвършеното комбиниране на изтънчен дизайн и авангардна технология, издигайки вашия Lamborghini Revuelto до невиждани равнища на жанр и продуктивност.

Всеки съставен елемент на DMC Revuelto Body Kit е подробно направен от висококачествени авансово импрегнирани въглеродни нишки, осигуряващи изключителна издръжливост, лека структура и великолепно покритие.

Предните решетки освен усъвършенстват нападателния тип на вашия Revuelto, само че и усъвършенстват въздушния поток за усъвършенствана аеродинамика. Страничните панели излъчват чувство за мощ и наличие, до момента в който перките на задния дифузьор и тунелът основават поразително образно влияние, което е синоним на безпогрешния дизайнерски език на Lamborghini ”.

След години борба с мафията в земеделския бранш при започване на 2021 година Светослав Илчовски разгласи, че продава стопанството си. Междувременно той реалокира бизнеса в Румъния, където закупи 10 000 хектара земеделска земя.

„ Земеделието в Румъния е доста по-опростено. Бизнес тук е прави по-лесно от всяка позиция. В Румъния се работи с арендни контракти, които са закрепени в пшеница и заверката на договорите става по решение на кметството.

Кметът ги заверява, не даваш пари за нотариални такси, няма непотребни дейности и разноски. При изискване, че пшеницата е по-евтина – плащаш по-малко, в случай че е по-скъпа – противоположното. Арендите са закрепени в пшеница и са доста по-евтини от спекулативните в България “, показа тогава предприемачът.

Инфо: narod.bg

Тагове: Градус Иван Ангелов Ламборгини тунинг Светослав Илчовски
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР