Фолк певицата Петра придобива известност през 90-те години на миналия

...
Фолк певицата Петра придобива известност през 90-те години на миналия
Коментари Харесай

Фолк звездата Петра на 2х30: Животът ми е цветя, рози и приказки

Фолк певицата Петра придобива популярност през 90-те години на предишния век. Превръща се в фаворитка на публиката още с първия й албум „ Хищна хиена “.

 

Едва ли някой подозира, че Петя Атанасова, както е същинското й име е приключила държавния университет в Санкт Петербург и до момента в който обитава в тогавашния приятелски Съюз на съветските социалистически републики, върви по участия с съветски музиканти. След дипломирането си работи като учителка в Хасково, където основава музикална тайфа, с която свири в ресторант.

 

Зад гърба си има три брака, два развода и две дъщери от българските си съпрузи. С гърка Димитрис се усеща съвършено и твърди, че не е виждала мъж като него. От години тя е щастливо задомена в Кипър.

 

Твърди, че и на 2 х 30 години се усеща прелестно. Честването на празник, който бе на 8 октомври почнало още от първия ден на месеца и евентуално ще продължи до 1 ноември, за когато е плануван круизът, подарък от брачна половинка й Джими.

 

Първите си пари – 290 рубли проработила като вариететна певица. Баща й бил изрично срещу, само че я навил персонално министърът на културата в Съюз на съветските социалистически републики. Купила си сиамско коте, което кръстила Мики и по този начин сбъднала фантазията си да има коте. Съжалява единствено за един миг от живота си и на драго сърце би го заменила с нещо положително, само че не споделя защо тъкмо става въпрос.

 

Определя себе си като съумяла жена не за друго, а тъй като е родила две деца и е безапелационна, че няма по-хубаво нещо от това, защото те са смисълът на човешкия живот. Има и внуци. Чувства се съумяла и по тази причина, тъй като е постигнала съвсем всичките си фантазии.

 

На въпроса дали се усеща богата дава отговор утвърдително и бърза да разясни, че се усеща по този начин поради децата, които са нейната светлина. Богата е и с любовите си, които не са забравени. Радва се, че душата й не остарява и добавя, че нейната е на постоянно на 25.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР