оят дом е моята крепост. Не, ще започнем отначало. Моят

...
оят дом е моята крепост. Не, ще започнем отначало. Моят
Коментари Харесай

Практични съвети за създаването на уютен дом или офис

оят дом е моята цитадела. Не, ще стартираме изначало. Моят дом и моят офис са уютни места, където се усещам спокоен и разполагам с улеснения. Там съм предпазен от напрягащия външен свят и имам изискванията да създавам, да съм пълностоен, да съм по-добрата версия на себе си.

Не звучи невероятно, нали? Достатъчни са доза прагматизъм, ясна визия, креативен метод и бюджет. И въпреки всичко, когато купуваме или ремонтираме новия си дом или когато търсим офис за бизнеса си, постоянно изпускаме някои детайлности, за което след това съжаляваме.

Има четири основни критерия при избора на жилище:
Местоположение – значим е регионът, в който ще живеем, значима е гледката, с която ще пием утринното си кафе, значими са съседите и хората, с които ще се разминаваме на входа. Дали избираме спокоен апартамент на закътана уличка, или търсим оживена локация в самия център на града е въпрос на персонални желания, характер и фамилно състояние, само че изборът е значим, с цел да се усещаме задоволени. Инфраструктура – спирки на градския превоз, непосредственост до здравни центрове, спортни зали, учебни заведения и детски градини – това са все детайлности, на които си заслужава да обърнем внимание, когато търсим нов апартамент, който да покрива всичките ни потребности. Възможност за паркиране - по-старите кооперации не разполагат с подземни гаражи, само че пък са на по-достъпни цени. И въпреки всичко е добре да знаем къде ще паркираме автомобила си след дългия работен ден, в случай че не желаеме с часове да вършим кръгчета в квартала в търсене на паркомясто. Зелени площи и паркове – в случай че това ви се коства маловажно, помислете за слънчевите уикенди, когато ще поискате да се разноските на чист въздух или да изпиете чаша кафе навън. Помислете и за свободното време на децата си. Настолните игри и компютрите не са най-хубавата опция за нехайно детство.
Закупуването на нов дом е вълнуваща, само че и виновна задача. За нейното решение на помощ идва заемът от финансова компания Money+. С него няма потребност от взаимни отстъпки за закупуването на идеалното жилище, нито риск от неразбираеми договорни условия с малък шрифт. Размерът на е от 20 000 лева до 200 000 лева, срокът на погасяване е сред 1 и 10 години, а лихвеният % е закрепен за целия период на контракта.

За реновацията на дома също е добре да сме наясно с някои от тънкостите на практичния ремонт. Ето и няколко съвета, с цел да наподобява дома ви добре, да бъде комфортен и в същото време да отразява вашето персонално възприятие за жанр:
Не отивайте до магазина за мебели преди да имате ясна идея какво търсите. Не си купувайте мебели в суматоха, единствено тъй като имате празен дом и бързате да го обзаведете. Може да имате незабавна потребност от нова маса, само че в случай че изберете такава от метал и стъкло, единствено тъй като ви харесва в магазина, а трапезарията ви е в меки дървесни тонове, ще би трябвало скоро да купувате и столове, че и шкафове, които да паснат на масата. В противоположен случай ще имате нова маса, която наподобява неуместно в общото пространство. Направете нужните измервания. Измерете един път, по-късно още един път. Съответствието на мащаба на мебелите с мащаба на стаята е от решаващо значение. Грамадният диван, който сигурно е комфортен, не е подобаващ за дребен хол, а даже най-елегантните столове ще се изгубят в необятно и отворено помещение. Обзавеждайте и декорирайте в сходство с персоналния си метод на живот, проекти и действителности. Дали ще превърнете кабинета си в детска стая или част от кухнята в мини офис е въпрос на нужда. Стаята за йога, за която от дълго време мечтаете, може да изчака. Засега. Вдъхновете се от международните трендове в интериорния дизайн. Разгледайте книги и списания за интериорен дизайн, както и онлайн запаси като Pinterest и Instagram. Намерете стила, който ви харесва най-вече, а по-късно го използвайте като насочна точка в търсенето на съвършеното обзавеждане.
Към бюджетирането на ремонта вкъщи също би трябвало да се подходи рационално. С заема от финансова компания Money+ можете да извършите плануваните реновации на дома, да закупите ново обзавеждане или техника и да се сдобиете с всичко належащо.

Кредитът е в размер от 1000 до 200 000 лева и е със период на погасяване от 1 до 10 години. За суми до 20 000 лева не се изисква поръчителство, погасяването е на месечни вноски, а лихвеният % е закрепен за целия период на контракта.

Когато бизнесът ви пораства, имате потребност от повече пространство за екипа си и по-модерно обзавеждане, обърнете внимание на местоположението, инфраструктурата и паркоместата към новото помещение. Това е значимо както за комфорта на чиновниците ви, по този начин и за удобството на клиентите ви.

Преди да поръчате обзавеждане си отговорете на въпроса дали не може да „ избягате “ от общоприетото разбиране за офис атмосфера, която е безидейна и постоянно демотивираща за работещите. Бъдете изобретателни и осигурете на хората си среда, в която да се усещат въодушевени и ценени. Това ще усили тяхната продуктивност. Кът за релакс е чудесна концепция, а тези ергономични столове ще задържат чиновниците по-дълго пред компютрите, без да се оплакват от болки в гърба.

Инвестирайки в офис, вие инвестирате в растежа на бизнеса си. С заема, създаден от финансовата институция Money +, взаимни отстъпки не са нужни. Кредитът е подобаващ както за закупуване на нов офис, по този начин и за реставрация на сегашния.

Money+ Office е в размер от 1000 до 200 000 лева, а лихвеният % е закрепен. Можете да го усвоите еднократно или на части, срокът на погасяване е от 1 до 10 години. За суми до 20 000 не се изисква поръчителство. Възможен е гратисен интервал по договаряне.

Повече за Money+ можете да прочетете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР