ОвенЗа Вас днешния ден е много подходящ за излизане сред

...
ОвенЗа Вас днешния ден е много подходящ за излизане сред
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 19 април 2024 г.

Овен
За Вас днешния ден е доста подобаващ за излизане измежду природата, може би някъде в гората т.е., някъде по-близко до чистия въздух. Може би ще желаете да отидете на пикник, само че тогава би трябвало да сте доста деликатни с огъня, а в случай че е допустимо, минете изобщо без него.
Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...

Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.

Рак
Нищо не оказва помощ по този начин да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е тъкмо подобен. Поздравления! Това е един от тези спокойни дни, когато изпитвате наслаждение и се чувствате задоволени от ставащото, а не полагате за това никакви старания. Непознатите елементарно Ви стават другари, а и никой не Ви работи на нервите. Даже и в случай че някой се мушне на опашката тъкмо пред Вас, или заеме последното допустимо за паркиране място, Вие ще възприемете това напълно умерено, и дори с усмивка. Това оптимистично въодушевление ще ободри другите и ще „ отвори ” мозъка Ви за нови и забавни хрумвания.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
За представителите на този зодиакален знак има възможност денят да бъде ознаменуван с нови покупки в интерес на фамилията. Има възможност тези покупки да са свързани с облекло и обувки. Купете си обувки от крокодилска кожа, и това на секундата ще Ви се отрази доста добре. За половинката си също не жалете средства!

Скорпион
Някакви съществени проекти за бъдещето преди малко са придобили приключен тип. Развълнувани сте, и това е естествено. Постарайте се за оптимално дълго време да запазите тези свои усеща, само че и не забравяйте за преимуществото да живеете тук и в този момент. Тревогата за бъдещето е единствено безрезултатна загуба на време и сили. По-добре бъдете признателни за това, което имате и за това, на което можете да разчитате. Много хора са влизали в живота Ви и са излизали, само че се пробвайте да запазите тези, които и в този момент са паралелно. Постарйте се да им покажете, какъв брой доста значат за Вас.

Стрелец
Днес Вашия обичан човек не би трябвало да приема всичко, което му кажете, по-близко до сърцето си. Само че и Вие много би трябвало да си помислите, преди да му кажете каквото и да било. Колкото и да може да се управлява и да не демонстрира своите усеща, някои неща в действителност може да го изкрат от релси.

Козирог
Успешен ден, забавен и радостен, допускащ да дадете воля на фантазията си, да помечтаете за недостижимото и ненадейно да разберете, че то не е толкоз недостижимо. Пред Вас ще се открият доста нови вероятности - завладяващи, само че не плашещи. Трудно е да изберете по-подходящ ден, за начало на нова активност, без значение от нейния темперамент. Денят също е подобаващ и за другарство, без значение от това, дали ще е публично, делово, неофициално или приятелско.

Водолей
Много сполучлив ден: през днешния ден просто ще Ви върви. Може, да вземем за пример, да се захванете с безнадежеден план и да го доведете до ослепителен край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който доста от дълго време мощно сте желали да видите. Точно по тази причина би трябвало да заемете дейна витална позиция. Ако стоите без работа - просто прелестно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, освен ще прекарате прелестно, само че и ще имате прелестен резултат. Изборът е Ваш.

Риби
Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР